Prietenia si iubirea sunt doua notiuni toatal diferite.Din ceea ce descrii tu el te considera o prietena si se comporta ca atare.Din acest motiv nu se fereste de tine sa isi manifeste sentimentele lui de iubire/dragoste la adresa altor fete.In schimb tu il percepi ca pe un potential iubit si din acest motiv te simti frustrata ca nu esti tu cea curtata.Sa nu mi-o iei in nume de rau dar impresia mea este ca nu te vrea ca iubita spunandu-ti clar pentru a nu-ti face iluzii.
Ho-ho! A zis ''prietena buna'' - nu incurca asta cu ''iubita''. Ce aveti toate fetele lude si adolescente? 'vai, daca imi da like la poza, e indragostit lulea de mine, vai, daca imi spune ca sunt o prietena buna, e indragostit lulea de mine, etc, etc' - Mai, daca omul te vrea ca iubita, sigur nu asteapta sa faci tu primul pas! De aceea e baiat. Daca ti-a zis asa, inseamna ca tine la tine ca la o sora, sau pur si simplu nu are chef sa ii sari in cap ep post de iubita. Nu il condamn, deja iti faci planuri cum sa ii sari in cap la bietul baiat.
Te considera o amica, nu o iubita. Daca spui ca te-a placut, probabil a considerat ca nu are nici o sansa si sentimentele lui au disparut. Nu as crede ca incearca sa te puna pe jar, baietii fac rar asa ceva, ei prefera sa intre in relatie cu fata care le place cat de curand.
Eu cred ca e probabil sa te evite pentru ca te place si el, dar e foarte probabil sa nu te placa. Eu nu il cunosc ca sa iti spun ceva sigur, mai bine ai lua initiativa in miinile tale si vezi poate il clarifici! bafta
Stiu ca m-a placut mult inainte, dar acum celelalte fete i-au acaparat parca toata atentia