Imi plac si cainii si pisicile...sincer,mi-ar placea sa le am pe ambele, dar pentru ca stau la bloc, as prefera doar o pisicuta
Cainele,deoarece este mult mai destept, prietenos, intelegator si nu e siret ca pisica!
Buna! Pai eu as alege cainele. Am si pisica si catel dar imi place mai mult de catel pentru ca este mai jucausi.
Buna! Eu, sincera sa fiu, as alege pisica(Si am deja pisica), pentru ca este foarte dragalasa si frumoasa, pentru ca nu musca atunci cand vin musafiri in casa si pentru ca este animalul meu preferat.Acum depinde,un caine trebuie sa il plimbi, sa ii cumperi jucarii, sa ai foarte mare grija de el, pe cand cu pisica n-ai treaba, ca doarme toata ziua si se joaca cu tine .
Asi alege bineinteles o pisica findca sunt animale curate frumoase si dragostoase si mai ales findca atunci cand se uita la tine cu ochisorii acei dulci, si toarce nu le poti refuza nimic
Iubesc si cainii si pisicile... dar sincer as alege pisicile. Am o pisica si e asa de draguța... nu îi pot refuza nimic.