| ஐஐ a întrebat:

Daca v-ar spune cineva ce ati vrea sa cresteti dintr-un caine si o pisica ce ati alege? tongue

13 răspunsuri:
| DennyxD a răspuns:

Imi plac si cainii si pisicile...sincer,mi-ar placea sa le am pe ambele, dar pentru ca stau la bloc, as prefera doar o pisicuta love struck

| ßhåååå a răspuns:

Cainele,deoarece este mult mai destept, prietenos, intelegator si nu e siret ca pisica!

| IsabelaIssa a răspuns:

Cainele! de fapt am si pisica si caini (4), dar prefer cainii.

| Ioonela a răspuns:

Buna! Pai eu as alege cainele. Am si pisica si catel dar imi place mai mult de catel pentru ca este mai jucausi.

| Maomau a răspuns:

Daca e fata as spune pisica, si daca e baiat as recomanda caine!

| DedeeAndreea a răspuns:

Buna! Eu, sincera sa fiu, as alege pisica(Si am deja pisica), pentru ca este foarte dragalasa si frumoasa, pentru ca nu musca atunci cand vin musafiri in casa si pentru ca este animalul meu preferat.Acum depinde,un caine trebuie sa il plimbi, sa ii cumperi jucarii, sa ai foarte mare grija de el, pe cand cu pisica n-ai treaba, ca doarme toata ziua si se joaca cu tine happy.

Răspuns utilizator avertizat
| JustRoxanne a răspuns:

Caine!

| AnnePanda a răspuns:

Deja am 3 caini si 2 pisici. laughing
Deci amandoi.

| EvanescenceOne a răspuns:

Un catelus alb, micut si dragut este perfect pentru mine.

| Kozbinski a răspuns:

Asi alege bineinteles o pisica findca sunt animale curate frumoase si dragostoase si mai ales findca atunci cand se uita la tine cu ochisorii acei dulci, si toarce nu le poti refuza nimic

| Udvarpatrick a răspuns:

Eu as alege un caine cu blana de pisica.

| Eudoareuu33 a răspuns:

Iubesc si cainii si pisicile... happy dar sincer as alege pisicile. Am o pisica si e asa de draguța... nu îi pot refuza nimic.

Întrebări similare