Are o fire mai dificila si in momentele alea era clar ca sufera si tu daca esti prietena ei trebuia sa o lasi in pace sa isi revina.Asa reactioneaza astfel de persoane cand au o problema si tu trebuia sa o intelegi, mai tarziu ar fi venit si ti-ar fi cerut scuze...
A fost undeva si vina ta, pune-te in locul ei si gandeste-te cu ai fi reactionat tu.
Cum sa o las in pace daca ea nu ma lasa? Mereu ma intreaba ce sa fac, eu nu stiu ce sa zic fiindca n-am habar si dupa imi spune ca toata vina este a mea.Pentru ce?
Pana la urma ti-a zis ca esti tampita nu ti-a dat un pumn, nu isi avea rostu punga aia in cap. Evident ca nici insulta ei nu isi avea rostu, insa cine stie ce e in mintea ei legat de ex, chestia asta ar trebui sa-i priveasca doar pe ei.In fine, acorda-i o perioada mai lejera ca sa isi revina si incearca sa nu te mai repezi asa, fi tu aia desteapta.
Dar ea tot ma bate la cap si imi zice:Ajuta-ma! Ce sa fac? Sa-l rog sa mai fim impreuna? ...si eu nu stiu ce sa zic, fiindca n-am avut nicio relatie pana acum. Apoi imi spune ca eu sunt de vina ca i-am despartit, ca nu am ajutat-o la timp si chestii de`astea.Cu ce sunt de vina? Si n-aveam nimic in punga, decat un pachet de servetele(batiste nazale) care e asa de greu...
Sunt detalii din povestire pe care nu le stiam, data viitoare incearca sa fi mai explicita.Cat despre amica ta, e clar ca e o persoana foarte complicata.