Pana acum nu vad decat un copil arogant si cam prost crescut, nicium sociabil sau cu bun simt, atat vreme cat le intorci spatele tuturor, considerand ca esti mai cu mot, decat ceilalti colegi, exact de aceeasi teapa cu tine.
Stai liniștită iubita, am fost bine crescută. Să văd ce ai face tu, după ce lumea te bârfește, tot îi bagi în seama, nu?
Așa se întâmplă adesea. Cei care nu prea comunica, fiind mai tăcuți, introvertiți, gata sunt considerați aroganți sau că nu-i suportă pe ceilalți. Total neadevărat.
Daca nu aveți subiecte comune, e normal sa nu fii pe aceași lungime de unda ca și comunicare, dar asta nu înseamnă că ești "fitoasa".
Pai chiar ești fitoasa, vei ajunge o persoana singuratică daca vei continua asa
Asta am scris, daca ei ma critica si ma jignesc, si eu am același drept sa o fac. Bai daca nu ai o parere constructiva, eu zic sa nu te mai bagi in seama
Si imi place cum ai evitat complet ce am spus, dar ai subliniat faptul că i-am numit "prosti". Ți s-a parut asta mai important, asa-i?
Pentru inceput, incearca sa nu pui la suflet tot ce spune lumea despre tine, mereu oamenii o sa aiba o alta parere despre tine fata de cum esti tu cu adevarat, dar inteleg ca este important sa socializezi cu colegii de la scoala/liceu.
Incearca sa te imprietenesti cu o persoana de la tine din clasa, si treptat extinde-ti grupul de prieteni. Prin ceva asemanator am trecut si eu in clasa a 8a, imi facusem un singur prieten (si ala destul de fals dar alta optiune nu aveam) dar era suficient pentru a face sa treaca timpul cat mai repede. La liceu am incercat sa fiu putin mai deschis si prietenos si am reusit sa imi fac un mic grup. Succes!
Elenastoica9 întreabă: