| Bella_6127 a întrebat:

dati-mi si mie niste retete de slabit am 13 ani si 44 kg ce as putea face? [funda]

Răspuns Câştigător
| DOGinthecartie a răspuns:

Buna! pai eu am inceput sa mananc dimineata cate un baton de slabit si sa beau multa apa.nu mai mananc prajeli, dulciuri, nu beau sucuri carbogazoase.seara doar beau apa...plus ca fac cate 100 de abdomene zilnic(4 serii de 25), 30 de minute alergat sau bicicleta si programul Hip-hop Abs pe care ti-l recomand.e foarte antrenant, e amuzant pentru ca nu stai pe jos ca sa lucrezi abdomenul ci mai mult faci miscari de dans...eu am slabit deja vreo 3 kg intr-o saptamana jumatate si la abdomen deja se vede ceva sincer plus ca ma masez pe zonele cu problema cu cellulight chiar functioneaza.te-am pupacit. sper sa reusesti!

3 răspunsuri:
| Lavy_6719 a răspuns:

Daca ai 13 ani si ai 44 kg este foarte bine.
Nu ar trebui sa slabesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De curand am aflat o dieta de la o femeia caruia i`a recomandat`o un nutritionist.
deci: Luni-Vineri:
Dimineata: un sandwich sau un pate sau un strudel(etc)
Cand te intorci de la scoala: Mancare gatita + 2 felii de paine.
Dupa ora 4 nu mai ai voie sa mananci pana a doua zi de dimineata. Fara dulciuri sau suc.
La sase mananci un fruct.
Duminica-Sambata:
Dimineata: Lapte cu cereale sau 2 sandwich-uri sau un iaurt activia(etc)
Pe la ora 14-15 : Mancare gatita+2sau3(cum preferi)felii de paine.
La 6 un fruct si la fel nu ai voie sa mai mananci dupa ora 4.
Poate in week-end ceva dulce eu stiu.o prajiturik sh un pahar sau doua de suc.
Bafta:*

| oanna_8063 a răspuns:

Eu zic. ca nu ar trebui sa iti faci probleme happy... eu de exemplu sunt tare slaba frustrated si as da orice sa ma ingras >big grin