Vai de parintii care nu asculta de copii.
Pai poate nu suporta ca pisica sa stea in casa, stii cum sunt unele, se urca pe masa, iti fura din mancare daca nu esti pe faza, lasa par, unele mai meauna toata ziua. Te inteleg si pe tine ca iti plac pisicile si tii la ea, dar mai important e ca ii vrei binele. Ar trebui sa stai de vorba cu tatal tau, sa vrobesti frumos cu el si sa ii explici de ce vrei sa o tii in casa si poate astfel vei avea sanse sa il convingi. In niciun caz nu te enerva sau nu incepe sa tipi sau ce stiu eu ce sa faci, caci astfel sigur nu vei reusi.
Iti doresc succes! Dar nu uita ca daca vei reusi, nu poti tine saraca pisica incasa 24 de ore din 24, doarece isi mai doreste si ea din cand in cand sa iasa si ar trebui sa-si faca treburile pe afara, mai ales ca stai la casa.
Spune-i ca acum e frig si s-a obisnuit in casa, nu ar mai rezista foarte bine afara, pe vremea asta.
Spune-i ca e prea mica sa stea afara, inca nu s-a obisnuit cu curtea...
Da-i exemple pe celelalte pisici, le-ai avut, le-ai dat afara si ai ramas fara ele. nu ai mai vrea sa ramai si fara asta.
Pai daca stai la casa? care e problema? a mea la tara sta numai pe soba si cand vrea sa iasa afara sare in spatele tatalui meu si mai baga si ghearele un pic. e comic fiindca el se sperie, si tipa la ea. dar tot o lasa fiindca ea pleaca, vine inapoi nu e problema.deschide usa singura, fiindca sare pe maner si noaptea trebuie sa se scoale sa inchida usa dupa ea. da asta e. daca as fi la casa as avea nu una, ci doua trei. daca sunt cuminti si nu-si fac necesitatile prin casa.
Asha patesc si eu cu tata, dar eu ascund mereu pisica de el daca cumva e in casa , mi-e mila de ea sa nu'i inghete mustatile.
anonim_4396 întreabă: