| NyCoLeTaaa a întrebat:

dati-mi si mie niste status gen...,, Te iubea fraiere, chiar te iubea candva. Priveste-o dar stai departe, acum nu te mai vrea...,, cele mai multe si mai frumos primesc foonditza pooopik :*

Răspuns Câştigător
| coco97 a răspuns:

1.cand te-am cunoscut mi-a fost teama sa te plac.cand te-am placut mi-a fost teama sa te iubesc.cand te-am iubit mi-a fost teama sa nu te pierd.iar acum cand te-am pierdut, mi-e teama ca nu te voi mai avea niciodata.
2.Eu ma gandesc ca te gandesti ca ma gandesc la tine.gandestete ca ma gandesc ca te gandesti si u la mine.
3.M'ai uitate odata la mine. Chiar crezi ca 2 vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege. Tu nu esti unicatwinking. Pot gasi baietii ca tine la fiecare metru patrat
4. mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru ca juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante!"
5.Ma amuza baietii care se vaita ca au suferit din dragoste si ca nenorocita dracu a indraznit sa ii faca.ti'a ranit orgoliul ma nu sentimentele.
6."Sa iti amintesti fraiere, cine am fost eu, cine am fost noi, sh cine nu ai fost tu niciodata!"
7.Cand`va alergam unul dupa celalalt, acum fugim unu de altu. Iubirea noastra inca exista, Dar orgoliu tau e mai presus de toate!
"8. #S`a schimbat timpu`.S`a schimbat si baiatu`.se vede ca nu`ti convine ca se intoarce roata.dar sa stii ca de acum inkolo.asa va fi.Eu imi voi bate joc si tu vei suferi!
9.Ai fost pe rând posesiv, gelos, orgolios, Indiferent şi, logic, într-un final, un prost.Şi-un clasic adevărat, ti-ai dat seama ce-ai
avut exact când s-a terminat!"
10.E greu sa iubesti si va fi intodeauna, dar adu.ti aminte ca cineva te iubeste si aceea sunt eu.
11.Imi adresa zambetul lui strengar, oprindu-mi respiratia si inima. Nu-mi puteam imagina ca un inger ar putea fi mai frumos. Nu era nimic la el care sa poata fi imbunatatit.
12.Cel mai trist lucru in viata e sa vezi persoana pe care o iubesti iubind pe alcnv
13.Cand femeia iubeste. iarta orice.chiar si crimele.cand nu mai iubeste nu iarta nimic.nici chiar virtutile.
14.N-au ramas decat amintiri, tu te-ai schimbat.M-ai facut sa plang prea des, am renuntat.N-au mai ramas decat poze pe care le-am pierdut o data cu tine.
15. Spune-i ca l-am uitat, spune-i ca nu ma mai gandesc la el, spune-i ca nu-l mai iubesc, dar ca ti-am spus toate astea printre lacrimi.
16.|~~`Tu esti indiferent Se pare ca ai uitat Toate clipele frumoase Care ne-au legat Ai ales sa fii cu altele Eu te-am ales pe Tine Te iubesc asa cum esti Desi nu esti cu mine|~

1 răspuns:
| BuBu_6578 a răspuns:

@ cea mai grea lovitura in sufletul meu este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul.

@ ia'ma de mana. hai sa trecem peste toate impreuna.

@ de mult eu nu mai cred in povesti... oricum povestea mea e clara : daca nu exista interese, drumurile se separa.

@ As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea. as vrea ca timpul sa'l opresc, sa-ti spun de fapt cat te iubesc!

@ o sa-ti para rau cand vei realiza ca ai pierdut'o pe unica ce te iubea.

@ iubeste'ma cand merit cel mai putin, pentru ca atunci am nevoie cel mai mult.

@ minte'ma ca ma iubesti, te voi minti ca imi pasa!

@ am invatat ca oricat ai plange, lumea nu se opreste in loc pentru durerea ta!

@ spune`mi cand te doare. Si o sa te anunt cand o sa inceapa sa`mi pese. Caci cand am fost a ta nu ti-a pasat! Iar acum cu altu` a

fundita?batting eyelashes