| MaryaSiAtÂt a întrebat:

dati-mi si mie niste statusuri de fite si de indiferenta fata de o persoana (un baiat-fostul) care mi-a spus "pentru mine esti un nimic"...multumesc anticipat

4 răspunsuri:
| lovenonylove a răspuns:

Pai mergi pe langa el si te faci ca nu l-ai observat sa iti pui in evidenta formele si de treaba dar nu pre mult si fi reaa ca o sa lupte pentru tine si stai mai putin cu el si cand o faci {adica stai cu el in preajma lui]poartate indiferent adica nu-ti pasa de el kkk pa sper ca te-am ajutat

| superdorex a răspuns:

Buna uite gasesti ceva care o sa iti placa aici: http://www.statusuri-noi.com/

| logatcamembru a răspuns:

Nu mai conteaza ce a fost,nu mai conteaza cine esti,viata merge inainte!
Nu vreau si nu pot sa-mi mai aduc aminte de tine,totul merge in alta directie de acum inainte!
**Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face
***Fericirea nu poate fi cumparata cu bani si dragostea nu poate fi dobandita cu forta.
***Încrederea se cucereste greu si se pierde repede.

Viata merge inainte
cu sau fara tine
daca stau sa ma gindesc
fara tine-i mult mai bine

Toate visele mi s-au spulberat si cel in care eram impreuna,nu vreau sa mai aud de tine.
Am rupt pozele cu tine,nu ma mai intereseaza!
Numarul tau de telefon l-am uitat si nu vreau sa-mi-l mai reamintesc vreodata!
Sunt indiferent in tot ceea ce se va intampla cu tine de acum inainte.
Nu-mi mai pasa de nimic,viata nu mai are niciun rost.
Nimic nu mai conteaza,acum sunt pe un alt drum.
Luminita s-a stins si nu vreau sa se mai aprinda,vreau sa incerc altundeva!
Ai plecat,dar nu-mi pasa, eu sunt singura persoana de care ma intereseaza acum!

Pt cel care ti-a sps acest lucru. sper sa-l uiti, se pare ca nu te merita...dal drap.El ii un om de nimic.puplove struck:*

| ellisa a răspuns:

„Hai invață să treci peste, viața nu e o poveste. Cand destinu-ți joacă feste, nu trebuie sa plângi, zâmbește!"

„Când iți va fi dor de mine.amintește-ți un singur lucru.Tu m-ai lăsat să plec!"

„De când nu ești lângă mine mă simt mai liberă. și să știi că libertatea e un drum ce duce spre un nou început."

„Prea tarziu pentru regrete, pentru lacrimi. Viața merge înainte, cu sau fără câteva cuvinte."

„Am întrebări de pus, răspunsuri de dat, gânduri de ascuns, oameni de uitat!"

„E greu de plâns unde ai râs o dată, e greu când știi că fericirea în lacrimi e scăldată, dar nu uita.trădarea nu se iartă."

„Ai crezut că ești unic.că te voi iubi mereu.dar acum ești un nimic. ești un nimeni dragul meu."

Sper că sunt ceea ce cauți. happy