Vezi tu. Momentan nu am chef să privesc în jur! Pentru că te văd pe tine și îmi vine să înjur!
Am rămas la fel de inocentă, diferența este că acum nu-mi mai e frică de aparențe. Nu-mi pasă de nimeni, iubesc pe cine mă iubește!
Zi-i lui Cupidon să lase jos săgeţile.
Destule lacrimi deşi puţine sunt pe faţa ta. Şi-i trist că uneori plătim greşelile altora.
Că totul va fi bine până o să mori. Dar până atunci priveşte viaţa în culori.
Prima oară mi-ai cerut un foc, dar nu aveam. Şi-acum regret că nu ţi-am dat de-atunci foc cu orice găseam.
Te exprimi în lacrimi vărsate, asculţi o melodie şi te laşi uşor pe spate în acelaşi pat plin de păcate.
Dacă azi e naşpa, mâine vom trece peste! Dacă-s uşi închise,nu-i nimic intrăm pe ferestre.
Sentimentele mi-aleargă pe o foaie de hârtie, pe-un trotuar imaginar, spre o inimă pustie.
Nu mai pune tu atâtea sentimente din prima că în scurt timp te lasă la pământ mai rău ca heroina.
Tu ai invăţat-o că nimic nu se uită, că nu totul se iartă. Că mâine e o zi în care poţi să mai greşeşti o dată!
De azi arunc totul la gunoi! Nu mai vreau nimic inapoi.
Un alt apus de soare, frăţioare, ştiu că doare tare! Capu` sus, nu lăsa nimic să te doboare!
Şi vreau să uit. Rup pozele, pierd visele. Astăzi mă rup de toate.
Aşa e în viaţă, ştii, pe toate le plăteşti!
Aş face tot fără regrete. Nu mă joc, în joc sunt sentimente.
Acum pot să ascund fiecare lacrimă ce-mi cade pentru că am crescut. Cică acum sunt mare, iar câteodată nu-mi permit să arăt cât de mult mă doare.
O să ramână amintiri blocate în ochii nostri goi. Că se-nvarte ceasul si nimeni nu-l va da inapoi.
N-ar fi prima oară când ratezi ce-i bun • Nu te mai gândi acum. • Viaţa asta zboară • Şi o să te doară!
O ultimă lacrimă curge acum. Voi încerca să aleg doar drumul cel bun; voi încerca să uit tot ce odată a fost, amintirile acum rămân fără rost.
Aveam în faţă orizontul conturat de viziuni, crezând în vorbe, sinceritate şi promisiuni.
Mândria ţi-a rămas cea mai mare avere… Zâmbeşte-n faţa răului,şi nu va avea nicio putere!
Realitatea e mult prea dură atunci când dai de greu…Visele se spulberă aproape instantaneu
Ţine minte : O fată loveşte prin fapte, nu prin cuvinte
Beat-ul îmi scoate ideile din cap! Îmi spune -never give up .
Uită-te în ochii mei. Zâmbeşte puţin! Fă-mă să nu regret că eşti băiatu’ la care ţin !
Se-adună chestii care te marchează, şi până la urmă îi tragi după tine pe toţi care îţi întind o mână.
Asta e şi pur şi simplu n-ai ce-i face. Timpul care a trecut nu se mai întoarce!
N-am niciun regret, n-am speranţe deşarte, că mi-am pus sufletul pe foaie şi am mers mai departe.; x
Şi plouă din ochii tăi, dar totuşi e uscat obrazul tău, că ti-e prea frică să schimbi ceva, că dacă iese rău?!
Niciodată n-am umblat după noroc .Şi dacă am vrut să iasă fum, am ştiut unde să dau foc
!
Nu vreau să pun o poveste cu "Happy end!" pe beat, ci vreau una care va dura la nesfârşiiit
Şi ţi-aş pune întrebări multe, multe… Da’ ştiu că răspunsurile tale vor fi mereu "…" puncte, puncte.
Nu mai vreau să cred într-o iluzie, nu mai vreau să trag nicio concluzie!
Nu mintea mea,ci inima e proastă, aş vrea să-i dau delete, delete…dar nu găsesc tastă.
Timpul vindecă răni, dar ucide speranţe. Nu pot să mă feresc de amintiri exact ca de gloanţe!
Închid uşa, sting lumina, trag oblonul şi încui. Magazinul meu de vise nu mai vinde nimănui!
În lumea voastră falsă, noi zâmbim necondiţionat.Mereu împreună ca o poveste cu un final neterminat.
Visează la ceea ce vrei să visezi…Du-te acolo unde vrei să mergi…Fii ceea ce vrei să fii.Ai doar o viaţă şi doar o oportunitate pentru a face tot ceea ce vrei si ce-ţi propui
DjBl3ndar întreabă:
sugus_8036 întreabă:
MBAAA întreabă: