Un inger bland din cer coboara.Se roaga. n taina, apoi zboara.De acolo sus, el ne trimite, un zambet bland si 3 cuvinte:TE IUBESC INGERASH.
Da-mi voie sa gindesc nevinovat, La sufletul tau tainic si curat. Sa-mi imaginez ca-ti darui un sarut Pe naiba...sa ma ierti, nu pot sa te uit. Am o singura dorinta. Nu stiu daca e cu putinta. Fa-mi loc in sufletul tau As trai mereu in vis numai pentru tine
Iubirea e un lucru frumos, dar e de pret, cine nu iubeste acel tip om nu se numeste, daca iubesti cu adevarat atunci bine in societate estitratat, cu inima rea nimic nu cuceresti si in schimb pe cineva ranesti, iubeste daca vrei sa fii iubit.
Dragoste este un cuvant pe care nu toti il pot pronunta sau unii nu ai curaj sal spuna, iar de mule ori oamenii iti spun ca esti prea mic pentru sentimrntul asta... Dar ei nu stiu ce e in inima ta. Faza e ca doar iubirea nu e acolo...ai avut-o dar nu ai tinut la era astfel incat aceasta a plecat cautandu-si alt suflet. a venit in al meu.Acum eu iubesc si pentru tine si pentru mine.
Pastreaza-n sufletul tau dragostea la fel de curata ca albul fulgilor de nea pana in ziua in care o vei darui aceluia care iti va fura inima pentru o viata intreaga nu pentru o clipa trecatoare!
As vrea sa pot crede, sa pot visa, sa te aduc de partea mea.As vrea ca timpul sa-l opresc si sa-ti spun de fapt cat de mult TE IUBESC
Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine:X
Cea mai grea lovitura in sufletul meu, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul!
Nu privi in spate, lasa-n urma tot ce-a fost. Tu incercai sa te ridici…. el te tragea in jos. Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti, ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!
Cum poti dormi stiind ca visele tale sunt la mine in brate? cum vrei sa pot sta fara sa te tin in brate? si sa dorm… fara sa te visez in somn? si sa plang… fara sa ma faci fericita?
Imi va fi dor…
Imi va fi rece…
Dar timpul nu va vindeca…
Ci doar va trece…
Intr-o zi se intalnesc DRAGOSTEA si PRIETENIA. DRAGOSTEA intreaba PRIETENIA: daca eu exist tu ce rost mai ai? PRIETENIA raspunde: ca sa aduc un zambet acolo unde tu ai lasat o lacrima…
Poate incerc prea mult sa m-amagesc… ca te pot uita, dar si-acum simt pe buze… uneori… sarutarea ta!
Un carbune aprins
E usor de stins
O dragoste adevarata
Nu se stinge niciodata :X
Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt… azi toate astea ma streseaza. as vrea sa mai fiu macar acum putin copil…
Ai fost fructul interzis din care am muscat… Acum fara tine totul e schimbat
M-am mutat pe strada inimilor frante, in blocul suferintzei, la etajul dezamagirii, in apartamentul lacrimilor…
Va veni o zi in care imi vei spune: acum sunt pentru tine, nu pentru alta… iar eu cu lacrimi in ochi iti voi raspunde: ai fost pentru mine, acum fii pentru alta
Tine-ma aproape caci s-ar putea intr-o zi sa realizezi ca ai pierdut un DIAMANT in timp ca colectionai pietricele.
Pe-o petala de lalea, iti trimit adresa mea: ORASUL DORULUI,
STRADA AMORULUI,
JUDETUL IUBIRII,
BANCA INTALNIRII
Intr-o noapte o stea m`a intrebat:"De ce nu il lasi daca te face sa plangi?"…. i-am raspuns:"Stea tu ti’ai parasi cerul?"
* Daca cineva va scrie cu un cub de gheata pe soare sa stii ca te VA IUBI mai mult decit mine
Atunci cand iubesti pe cineva, deseneaza un cerc in jurul numelui acelei persoana in loc de o inima, pentru ca inimile se pot frange, insa un cerc nu se sfarseste niciodata.
As vrea sa fiu un nor, sa ma transform in ploaie, pe trupul tau s-ajung siroaie. De cate ori ma vei privi de-atatea ori sa-ti pot sopti "iubeste-ma, te pot iubi."
O sa-ti ascund buzele pe fundul marii sa nu ti le sarute nimeni. Ochii sub un crater de vulcan sa nu ti vada nimeni, iar inima ti-o leg de-a mea sa ramanem uniti!
Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde ca sufletul ma doare…
Iubesc 3 lucruri: soarele, luna si pe tine. Soarele ziua, luna noaptea si pe tine non-stop!
.Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu sexy.
Iubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas. Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind. Care te saruta pe frunte. Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA. Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit. Care in prezenta prietenilor te ia de mana. Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste.si probabil k.te va iubi mereu.
Era odata o fata oarba. si s-a izolat de toti si toate. nu vroia sa stea cu ea decat prietenul ei. Tot ce-i doresc mai mult e sa pot vedea lumea din jurul meu, spunea ea. -Vrei sa te casatoresti cu mine? i-a propus intr-o zi baiatul. -Nu ma voi casatori daca nu pot vedea.La ceva timp, pentru fata a aparut o pereche de ochi donati. a putut vedea si in momentul cand s-a uitat la prietenul ei a vazut ca si el este orb -Nu ma pot casatori cu un orb... a spus fata si s-a intors sa plece. Inainte sa dispara sunetul pasilor ei, baiatul i-a soptit :sa ai grija de ochii mei te rog
Mi te-ai lipit de suflet ca timbrul de scrisoare si nu te pot desprinde caci inima ma doare
iubesc cu nepasare iubesc foarte mult iubesc de la cer la pamant esti viata mea iubirea mea de-ai sti ce mult te iubesc si de doru l tau eu simt ca mor daca nu te vad in fiecare zi din viata mea.
Ochii mei de un ocean mare vor sa te priveasca, buzele mele tanjesc dupa sarutarea ta, si inima mea cu un suflet mare vrea iubirea ta, ce zici imi poti oferi astea?
Ar trebui sa te denunt pentru trafic de droguri! Dar nu o fac pentru ca sunt dependenta si as murii fara o doza zilnica din sarutarile tale!
Inima mea este ca un templu. Intri, te rogi si daca meriti ramai. Tu nici nu ai intrat, nici nu te-ai rugat si totusi ai ramas oare de ce?
Tu boca a lado de la mia se transforme en un beso! Un beso de ti es un sueno, un sueno que eu lo amo! Te quiero y te voy amar siempre, mi amor, mi dulce amor
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreagadar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
Dragostea e ca atunci cand calci pe cimentul moale chiar daca pleci, urmele iti raman acolo
Esti primul meu gand inainte de a ma trezi si esti ultimul meu gand inainte de a ma culca
Daca pe fiecare fulg de nea ar fi scris Te Iubesc si este ceea ce simt pentru tine ar trebui sa te uiti afara sa vezi ca a inceput sa ninga
S-a mai dus o zi din calendar, eu tot mai tin la tine, viata mea se invarte ca un zar de cand nu mai esti cu mine, nici nu stiu ce drum sa mai aleg amintirile vreau sa le sterg si astept un semn de ce nu vi cand eu te chem
Spune-mi unde esti, sa stiu unde sa caut! Spune-mi ce visezi, sa stiu ce sa iti dau! Spune-mi pe cine doresti, sa stiu cine trebuie sa fiu! Spune-mi ca ma iubesti!
Plecat in cautarea drumului spre inima ta
Cand ai plecat ai luat cu tine si sufletul meu Intoarce-te!
Dragostea e o sageata ce iti face rani de foc supara cel ce iubeste cel iubit isi bate joc!
Ma trezesc cu gandul la tine ma gandesc tota ziua la tine adorm cu tine in gand te visez dar tot imi e dor de tine Oare de ce?
Daca as fi avut cate o bucatica din tine, de fiecare data cand am adormit cu tine in gand, acum te-as fi avut langa mine
Daca ma iubesti de ce ma faci mereu sa plang?
Saruta-ma si vei vedea stelele. Iubeste-ma si ti le voi da
Ori e alba, ori e neagra mereu inima mea se-ntreaba daca am facut rau sau bine cand m-am indragostit de tine
Iubirea inseamna sa dai cuiva sansa sa te distruga si sa ai incredere ca nu o va face
Oricate necazuri atrag la mine, peste toate trec daca te am pe tine.Tu esti viata mea.Langa tine uit de necazurile toate.Tu imi dai putere sa merg mai departe!
Ce sa scriu? nu incap decat 160 de caractere oare de cate ori pot scrie TE IUBESC?
ĄŇÐİ întreabă:
UnUserObisnuit întreabă: