| dantiberiu a întrebat:

dati-mi si mie un sfat: cum sa fac sa strang bani si sa nu i mai cheltuiesc... ce gandire sa am? vreau un sfat deoarece cum vad bacnota de 1 leu, 5 sau 10 in portofel i cheltui,, chiar si pe ceva banal.

Răspuns Câştigător
| cami_5314 a răspuns:

Buna
Asa faceam si eu. Nu mai fac asa de cand mi-am facut obiceiul sa-mi pun intrebarea 'am nevoie intr-adevar de lucrul asta?' inainte sa cumpar orice. Nu e ideea mea, am citit-o si eu undeva, nu mai tin minte unde, dar la mine a functionat. Prima luna am ramas surprinsa de cat de putine lucruri am intr-adevar nevoie. big grin
Daca tu crezi ca uiti sa-ti pui intrebarea asta inainte sa cumperi ceva, pune un post stick in portofel, sau printre bani sa-ti amintesti. E vorba numai de obisnuinta. Mai greu e la inceput avoi totul vine de la sine.
bafta

2 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Atunci păstrează'i cei de mărunţi.De fiecare dată când ai bani mărunţi aruncă'i într'un sertar. O prietenă şi'a numărat banii mărunţi de 50 bani şi s-a trezit cu 3 milioane laughing... să vezi atunci fericire şi uimire pe capul ei... mă uitam mirată la săculeţii de bani mărunţi laughing

Răspuns utilizator avertizat