anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

dati-mi un sfat...cum as putea sa imi repar reputatia? Am umblat o vreme mai demult numai cu baieti si nu imi place deoarece acum sunt categorisita drept c**va cel putin de catre unii colegii de liceu si vreo 2-3 prieteni (dar vorba tot zboara)si ma deranjeaza tare.desi nu am intretinut relatii sexuale cu nimeni.multumesc anticipat:*:*(fata 16 ani) dati-mi un sfat ca am nevoie

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu lua in seama aceste vorbe, oricum nimeni nu o sa ii creada. Barfa este reclama pe gratis happy.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca nu ai facut sex cu niciunul din jurul tau, ar trebui sa ti fruntea sus si sa-ti aperi reputatia! Partea proasta ca gura lumii o astupa numai pamantul! Cu colegii ...lasa-i in pace, ca probabil ca-si inchipuie fiecare ca celalalt te-a avut, ei au obiceiul sa se laude cu cuceriri care au fost doar in capul lor! Cu prietenii este mai dificil, ca, daca cred asa despre tine si tu spui ca nu este adevarat, ei nu te cunosc de loc si mai bine ti-ai face noi prieteni!
In viata trebuie sa ai grija cum faci cu reputatia, ca o data patata, toate apele nu o mai spala!

| Eu4EverX a răspuns:

Uite si eu am patit asa si mai demult si acum din simplu motiv ca ma inteleg bine cu toti colegii si majoritatea mai vin in pauze ma i-au in brate si ma pupa pe obraz. Le vad pe unele colege cum ma privesc de parca ce as face. pur si simplu sunt invidioase.Nu mai asculta asa mult de gura lumii.

Si ca sa iti poti repara reputatia incerca sa stai cu un baiat mai mult timp 4-5 luni sau daca nu gasesti baiatul potrivit poti sa stai singura ceva timp si vor uita toti ( asa am facut si eu).

Si in primul rand c*rve sunt cele care se culca cu mai multi baieti!

Succes!:*

| stresu a răspuns:

Ar trebui sa nu iti pese de gura lumii. Eu eram aia ciudata tocmai ca nu umblam cu baieti. Oricum faci tot nu e bine, tu sa stii ce faci. Aia 2-3 ti-s prieteni cum sunt eu astronaut.
Asa macar vezi exact cine ti-e prieten, iesi cu oamenii astia, daca ai cu cine incepe o relatie, daca nu, nu. Vezi de scoala ca ai timp si de restul.
Traieste linistita ca gura lumii e mare si degeabaoh go on

| mariuspolizei a răspuns:

Pai probabil aia cu care ai umblat s-a laudat fiecare cu ce ti-a facut, chiar daca tu zici ca nu ai facut nimic cu ei. Tu stii cel mai bine ce faci, si nu te lasa descurajata...Sunt sigur ca o sa intalnesti un baiat inteligent caruia sa nu ii pese de ce spune lumea. Mai multe sfaturi pe marius_iulian_20

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai intai uita. te la poza ta de la avatar... pari a fi o fata cuminte? tongue

nu. i vorba cu cati baieti ai umblat... asa stiu multe fete care au schimbat multi prieteni si nu sunt catalogate curve. grija si de cum te imbraci si cum te comporti happy