Ceau Scumpaa. Moamaa
exact intrebarea ast imi`o pun si eu in fiecatee dimii
. pai.
. sa vedemmm sa ne punem imaginatia in functionare
. Fiind ca e o institutie destul de importanta. de ce nu uite mai ales acum ca a venit caldura ai putea sa te imbraci elegant si cu putin de toc, nu conteaza ca esti inalta deoarece O femeie inalta e o femeie adevarata, eu cel putin sunt inalta si ma simt extrem de bine cand vad ca sunt cu un cap decat colegii mei
. deoarece. Sti cum se zice. "vezi lumea de sus"
iar daca esti micuta de inaltime Cu atat mai bine sa poti toc deoarece te vei ridica
. asa decii Ceva elegant ai putea sa iei un pantalon de stofa cu o camasa Flu- flu
. sau. mai bufanta AA Si veziii sa nu lipseascaa Esarfaa! o esarfa arata tot timpul o tinuta completa, buNN ai putea sa iei colantii sau ciorapi de cortt Sauuu Ciorapi cu dungulite si fustita, cu niste balerinii sau sandalute, 2 codite impletiteee ai arata excelent Aa Si nu uita esarfaa
treningul. e ceva comod. iar acum gandeste-te ca vine varaa
Mult asteptata varaaa. trebuie sa fi imbrakata Katt mai lejer. Sper ca te-am ajutatt PussSSiii
:*:*
Pai poti sa iti iei colanti cu o bluza putin mai lunga si niste balerini sau cizmulete[mai sus de glezna]
Pantaloni scurti cu colanti, tenesi si un tricou colorat.incearca sa faci tot felul de combinatii din hainele tale
anonim_4396 întreabă: