Daca discutiile se petrece in mediul virtual subiectele necesita un inalt grad de atractivitate altfel pot fi intretinute doar cu multa dificultate.Iti propun sa il rogi sa va intalniti in mod real si vei vedea ca o strangere de mana va echivala cu discutia unei intregi seri iar o stangere in brate urmat de un sarut va suplini orice discutii purtate pana in prezent.
Ideea este ca suntem din orase diferite, ne-am cunoscut in mediul virtual si tot acolo purtam si discutiile.Si e si mai greu cand el nu coopereaza cu toate ca vrea sa vorbim..Tot trebuie sa gasesc alte idei care sa il captiveze ca sa purtam discutii, si raman fara idei.
Abia acum am inteles motivatia intrebarii tale.Din pacate nici acest raspuns nu cred ca iti va fi de un real ajutor dar am sa incerc totusi sa te fac sa intelegi ca in foarte multe situatii chiar si cei care se afla in relatii cu contact direct din cauza timiditatii a gradului de cultura, a bagajului limitat de cunostinte generale ajung ca dialogul dintre ei sa fie unul dificil sau aproape inexistent.In cazul relatiilor virtuale acest aspect se amplifica cu trecerea timpului. Nu am de gand sa te descurajez dar ar fi util/f bine/indicat sa te gandesti foarte bine daca simti nevoia/doresti cu adevarat sa intri intro relatie si mai ales de ce natura pentru a deveni una viabila.Iti doresc multa fericire.
Vorbiti in primul rand despre preocuparile tale, si daca le-ati epuizat, despre ale lui. Pe masura c discutati, veti gasi in mod natural noi subiecte.
igrec005 întreabă: