Teme? Stai așa...
Fie a, b 2 numere reale. Să se afle...
N-ai nevoie de teme când vorbești cu ea. Dacă tu îți pregătești totul de-acasă o să fie aiurea și va părea că vrei s-o interoghezi. Fii natural, vorbește cu ea, relaxează-te, ascult-o și fii pregătit să răspunzi, s-o susții sau s-o contrazici, nu să-i pui o altă întrebare.
Dacă vă potriviți, veți vorbi despre un subiect mic ore întregi.
O să iau o întrebare din primul răspuns.
"Te consideri romantică?" Ea poate să-ți răspundă scurt "da" sau poate să-ți dea mai multe detalii, să-ți povestească anumite întâmplări de-ale ei, amuzante sau nu, în care a dat dovadă de "romantism". E un subiect pe care poți discuta ore sau secunde. Totul ține de cât de bine vă potriviți, vă înțelegeți sau vă placeți.
Calmează-te și ascult-o, nu te gândi ce marcă de prezervative să cumperi data viitoare.
Poti vorbi despre sex, despre ea, politica, religie, filme, muzica, depinde de pasiunile ei.
Chestii inteligente..despre lucruri cae ii plac..despre ce stii tu mai bine..eu unul vorbesc chiar despre femei si surpind ca le stiu punctele slabe sau ce incearca sa faca
– caini si pisici (in general le plac)
– teatru / film / muzica (nu exagera – nu incepe sa-i povestesti filme, decat poate o parte mica ce poate sa o faca sa zambeasca – dar atat!)
– haine / gusturi despre moda (zi-i daca esti "in pas cu moda")
– internet (nu intra in detalii tehnice, ca nu o intereseaza ce e DHCP, spune-i doar ce parere ai despre retelele sociale sau despre altele)
– relatii (spune-i ce parere ai despre relatiile la distanta sau despre relatiile on-line)
– scoala / facultate (nu exagera cu asta – asa cum esti tu plictisit asa e si ea)
– masini (e posibil sa-i placa dar, la fel, nu intra in detalii tehnice)
– arta / pictura (intreab-o daca e pasionata si, ce alte pasiuni are)
– ce parere ai despre primul sarut (cand crezi ca ar trebui sa se intample)
– te consideri romantica
– crezi in destin
– iti place sa meditezi singura
-seriale
bafta multa! sper ca te-am ajutat :*
Vezi ce pasiuni are
Un anumit gen de muzica, carti, filme, animale sau chiar desene... vorbiti despre trecutul vostru... ce va placea in copilarie / ce prostii ati facut in copilarie
anonim_4396 întreabă:
perfectman întreabă:
ale0409 întreabă: