| megamaster a întrebat:

Buna
dati-mi va rog niste teme despre care pot vorbi cu o fata
ceva care sa ii atraga atentia
FUNDA

6 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Teme? Stai așa...
Fie a, b 2 numere reale. Să se afle...

N-ai nevoie de teme când vorbești cu ea. Dacă tu îți pregătești totul de-acasă o să fie aiurea și va părea că vrei s-o interoghezi. Fii natural, vorbește cu ea, relaxează-te, ascult-o și fii pregătit să răspunzi, s-o susții sau s-o contrazici, nu să-i pui o altă întrebare.
Dacă vă potriviți, veți vorbi despre un subiect mic ore întregi.

O să iau o întrebare din primul răspuns.
"Te consideri romantică?" Ea poate să-ți răspundă scurt "da" sau poate să-ți dea mai multe detalii, să-ți povestească anumite întâmplări de-ale ei, amuzante sau nu, în care a dat dovadă de "romantism". E un subiect pe care poți discuta ore sau secunde. Totul ține de cât de bine vă potriviți, vă înțelegeți sau vă placeți.
Calmează-te și ascult-o, nu te gândi ce marcă de prezervative să cumperi data viitoare.

| Suck a răspuns:

Poti vorbi despre sex, despre ea, politica, religie, filme, muzica, depinde de pasiunile ei.

| Green66 a răspuns:

Încalzirea globală, Biserica și religia și... împerecherea romilor oh go on

| justadream94 a răspuns:

Chestii inteligente..despre lucruri cae ii plac..despre ce stii tu mai bine..eu unul vorbesc chiar despre femei si surpind ca le stiu punctele slabe sau ce incearca sa faca laughing

| emmaemilia a răspuns:

– caini si pisici (in general le plac)
– teatru / film / muzica (nu exagera – nu incepe sa-i povestesti filme, decat poate o parte mica ce poate sa o faca sa zambeasca – dar atat!)
– haine / gusturi despre moda (zi-i daca esti "in pas cu moda")
– internet (nu intra in detalii tehnice, ca nu o intereseaza ce e DHCP, spune-i doar ce parere ai despre retelele sociale sau despre altele)
– relatii (spune-i ce parere ai despre relatiile la distanta sau despre relatiile on-line)
– scoala / facultate (nu exagera cu asta – asa cum esti tu plictisit asa e si ea)
– masini (e posibil sa-i placa dar, la fel, nu intra in detalii tehnice)
– arta / pictura (intreab-o daca e pasionata si, ce alte pasiuni are)
– ce parere ai despre primul sarut (cand crezi ca ar trebui sa se intample)
– te consideri romantica
– crezi in destin
– iti place sa meditezi singura
-seriale
bafta multa! sper ca te-am ajutat :*

| scorpiaX a răspuns:

Vezi ce pasiuni are happy
Un anumit gen de muzica, carti, filme, animale sau chiar desene... vorbiti despre trecutul vostru... ce va placea in copilarie / ce prostii ati facut in copilarie