| MaryLaury a întrebat:

Dati-mi va rog un sfat. Am cunoscut un baiat si am inceput sa iesim, a trecut deja o sapt de cand ne-am cunoscut si am iesit, el e aici la facultate in orasul unde sunt eu, si am aflat intamplator pe Facebook ca are prietena care este din orasul lui si sunt impreuna de 1 an jumatate, acum nu stiu ce sa fac sa-l intreb cine e aia, sau pur si simplu sa nu mai vb cu el sau sa vb dar mai distant si sa nu mai ies cu el,, ce sa fac? El a inselat-o cu mine, ca ma place sau pur si simplu ca ea e acolo si vrea sa iasa cu mine de plictiseala si isi bate joc de mine. Si asa mi s-a parut sincer cand ne-am vaz, cica mi-a fost dor de tine si m-am imbratisat. nu stiu ce sa cred si ce sa fac, totusi nu m-as baga intre ei si cred ca nu am dreptul sa sar pe el cu intrebari cine e aia etc. ca nici nu suntem impreuna e asa lainceput. dar asadin cate am inteles de parca a vrtu ceva mai serios cu mine, pff cumpoate fi asa acolo cu una aici cu alta funda!

Răspuns Câştigător
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Spune-i ( asa ca in treacat ) ca ai mai cunoscut un baiat, ai descoperit ca avea prietena si l-ai considerat un 0 barat ca incerca sa fenteze si ai ncheiat-o cu el. Vei vedea ce reactie are si ii dai de gandit.

5 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu pare prea serios. Dacă e băiat serios înainte să fie cu tine ar pune capăt relației lui actuale. Eu zic să te îndepărtezi de el până știe sigur ceea ce vrea să facă, dacă pune capăt relației lui de acum sau nu. Și tu ești naivă rău, vorba unuia cu care mai vorbeam, fetele se lasă ușor, din 2 vorbe sunt gata și să știi că în multe cazuri cam are dreptate. Nu tot ce zboară se mănâncă.

| MaryLaury explică (pentru T0T):

De ce zici ca sunt naiba? nu m-am suparat, dar explica-mi,, eu nu stiam ca el are prietena

| T0T a răspuns (pentru MaryLaury):

În mod normal ar fi trebuit să știi clar ce să faci și să îți fi dat seama ce fel de persoană e, dar cu toate astea te tentează să nu îl lași. Pui prea ușor botul, așa mi se pare.

| OoBunnyoO a răspuns:

Ai putea sa il intrebi, fara sa sari la cearta sau ceva de genul. Insa nu stiu ce ar putea sa iti spuna incat sa iasa bine din situatia asta. Dar macar daca discutati situatia poate va capata putina claritate pentru tine si vei avea cateva raspunsuri.

Insa, chiar si asa, cred ca ar trebui sa te indepartezi de el. S-ar putea ca dupa o perioada sa iti faca si tie asa cum i-a facut si ei. Insa daca iti place baiatul, sigur, este un risc pe ti-l poti asuma. Pana la urma, nu stii foarte bine cum a fost relatia respectiva. Ideea este ca nu prea ai de unde sa stii cum o sa evolueze relatia dintre voi doi si sansele sa fie buna sau rea sunt de 50%/50%,
Prin urmare, cantareste foarte bine avantajele si dezavantajele si vezi care dintre ele iti ofera tie raspunsul cu care poti trai mai bine. Intrebarea ta nu are un raspuns general valabil din cauza asta trebuie sa il gasesti singura.

| V1p3RO a răspuns:

Pai parerea mea ar trebui sa nu te bagi in relatia lor, si cam ce a facut el, inseland-o pe fata aia cu tine mi se pare putin cam patetic din partea lui, cum ai spus tu '' cum poate fi asa acolo cu una aici cu alta '' pai nu poate, genurile astea la anumiti oameni ma dezgusta pur si simplu. Oricum cred ca iti place putin de el dar chiar si asa n-ar trebui sa te bagi in relatia lor, chiar si asa sa zicem ca el o sa se desparta de prietena lui recenta, da? Atunci voi doi o sa ajungeti impreuna si chestii dar, de unde stii tu ca n-ai sa patesti la fel ca si fata respectiva? Nu se stie niciodata, poate o sa te insele si pe tine cum a inselat-o pe fata aia. Oricum ai grija in alegerea pe care o faci.