| AleAlexutza12 a întrebat:

Dau funda! Ar fi potrivit ca in clasa a 6-a sa port niste tenisi de astia cu platforma?
CA ACESTIA? :
https://www.google.ro/......ps?/search

Ar fi potrivit? Nu ii voi purta des poate o data la sport sau asa ceva doar la scoala dar cred ca de vreo 3-4 ori caci nu prea sunt obisnuita :). Ar fi in regula? Eu am 1.48 inaltimea.

Cu aia as avea cam 1.55 poate :p Eu port 35-36 ( 36 in rare cazuri depinde de incaltaminte ). De la magazinul de la care vreau sa imi iau au doar pentru adulti si cea mai mica marime este 36 :(. Mie nu mi-ar veni dar daca imi iau cu sireturi se mai strang sau cu scai de ala si nu par ca sunt mari. Ar fi bine sa iau marimea 36?

Dau funda pentru cel mai bun sfat!

6 răspunsuri:
| RainmakerX a răspuns:

De ce nu? Poarta ce vrei, ce iti place si in ce te simti bine.Nu trebuie sa-ti zica lumea cum sa te imbraci!
Succes!

| vocea a răspuns:

Mie imi plac sunt foarte frumosi, nu conteaza inaltimea sunt sigur ca iti vor sta bine, si mereu este bine sa iti ei cu un numar mai mare, piciorul trebuie sa stea lejer, nu sa te stranga si sa faci rani la calcai sau la degete, plus ca esti in clasa a sasea si esti in crestere si oricum iti va creste piciorul, dar tu decizi ale mult succes, si succes si la scoala ca mai e putin si incepe

| AleAlexutza12 explică (pentru vocea):

Multumesc mult! :* Eadevarat ca este foarte greu in clasa a 6-a ca vine fizica si geometria si testele alea pisa?

| LetMeHelp a răspuns (pentru AleAlexutza12):

Raspund eu la intrebarea ta. Am o verisoara care tocmai a terminat clasa a sasea. Fizica e cam grea, insa geometria nu, deoarece totul este pas cu pas, si o sa intelegi tot.
Si da, la sfarsitul clasei, prin iunie o sa dai niste testari. Unul o sa fie de romana si engleza sau franceza, iar altul cu fizica, mate si biologie. Sunt cam idioate.
Depinde si de profesori acum. Te pup.

| AleAlexutza12 explică (pentru LetMeHelp):

Mersi mult happy ti-as da funda dar raspunsul tau nu are legatura cu intrebarea initiala pusa de mine dar oricum mersi din suflet!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare