Nu toti baietii sunt la fel Cine are putina minte sa gandeasca isi da seama ca nu "ambalajul" inseamna tot.
Daca esti baiat... ceea ce si cred gandesti destul de bine dar iti zicc ca esti printre putinii din pacate...:-
Ma bucur totusi ca mai sunt fete care nu iau drept exemplu Crudu, Senzual si alte specimene
da e si asta o chestie dar mi se pare prostesc multi o sa ma intrebe daca am 12 13 ani de cred asa cevaaa da ii asigur ca nu
Eee eu te felicit sin suflet pentru felul in care gandesti.insa sincer! chiar nu-ti place cum arata una mai dezbracata? esti printre putinii baieti care nu sunt superficiali pe care i-am vazut in viata mea.asa ca bravo:*
Mersi. Sincer ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place dar ce depaseste bunul simt nu-mi place. Adica o rochita mai scurta e binevenita dar nu sa se vada tot...
Am fazut mesajul tau privat, scuze dar nu pot sa iti trimit mesaj din cauza ca sunt membru junior sau ceva de gen, daca vrei poti sa imi trimiti tu id-ul tau si iti dau eu add
Bună
Depinde de băiat, dar majoritatea asta preferă. Oricum lor nu le plac fete dacă nu sunt şi frumoase.
Buna,in primul rand:La multi ani!
In al doilea rand, nu toti baietii sunt asa, desigur sunt putini baieti care se uita la simplitatea si naturaletea unei fete.
Oarecum si eu sunt suparata pe chestia asta.chiar am pus si o intrebare despre faptul ca in ziua de azi se promoveaza doar fetele tinere care sunt in stare sa se dezbrace pentru a iesi in evidenta.Mi-e si scarba sa ma uit la televizor cand vezi doar vedete cu fusta mini.deci s-a ajuns sa fie pana la jumatatea fundului si cand vezi ca o fetita de 16 ani e iubita lui Mazare sau de nu stiu cati ani ini vine sa-ti iei campiii.Deja toata lumea este obisnuita si nimanui nu l-i se mai pare asta ceva anormal.Stai linistita, sunt baieti care apreciaza si astfel de fete dar sincer sunt cam pe cale de disparitie.cam toti vor sa fii frumusetea de pe pamant, daca se poate sa te culci si cu ei, este stupid ceea ce se intampla si sunt in totalitate de acord cu tine.eu nu am de gand sa devin ca ele si sper ca nici tu:*ai grija de tine si nu lasa ca lumea asta rea sa te schimbe.ai grija de tine si un An Nou fericiit si sper ca dorintzele tale sa se indeplineasca
Crede-ma ca nu am sa devin asa pentru ca nu am nimic de castigat din contra as avea de pierdut :*:* si tie un An nou fericit :*
Pentru ca tipul asta de fata este promovat la televizor, in special in lumea mondena. O fata fitoasa, cu o tona de machiaj, cum spuneai si tu, a devenit fata ideala pentru baietii fara materie cenusie.
Sfatul meu:evita tipul asta de baieti!
Cum sa ii evit daca sunt peste tot adica daca ma duc pana la unirea vad numai baietii care intorc capu dupa din astea cu tocuri de 20 de cm cu ruj rozzz strident etc...eu nu zic ca nu exista si baietii care sunt altfel dar asa mi se pare. mie
Cum sa ii evit daca sunt peste tot adica daca ma duc pana la unirea vad numai baietii care intorc capu dupa fete cu tocuri de 20 de cm cu ruj rozzz strident etc...eu nu zic ca nu exista si baietii care sunt altfel dar asa mi se pare. mie
Te sfatuiam sa ii eviti in sensul ca nu ar trebui sa iei in seama eventualele avansuri ale unui baiat despre care stii ca apreciaza genul 'pitzi'.
Da astea sunt fete usoare le ia o noapte si pa dar un baiat care are clasa nu o sa aleaga niciodata o pitiponca ci o fata rafinata si simpla ce cred astea k daca isi da k tone de machiaj pe fata ies in evidenta cu ceva din contra se fac de ras...iar baieti zic in spate mama ce urata e asta si cand se duc langa ea pisi nu stiu ce, ce bine arati poate ca piti astea o sa realizeze cu timpul asta