| Andra4862 a întrebat:

Buna, dau FUNDA, efectiv nu stiu ce sa fac, am 12 ani și sunt în clasa a cincea, este un băiat care arată că sunt copil de 5 ani și are o voce ca și cum ar fi o fată, el mi-a zis ca ii place de mine dar eu îl urasc. Vreau metode prin care îl pot face să nu ma mai placa, nu imi pasa (foarte mult) de sentimentele lui

Răspuns Câştigător
| slayer09 a răspuns:

In loc sa va bucurati toti copii de jocuri, de inocenta, de scoala, de orice altceva in afara de iubiti si iubite, astea lasati-le pentru mai incolo, va pierdeti o parte extraordinar de frumoasa din viata voastra pe energia iubitului, care o sa va darame mai tarziu, ca inca nu sunteti destul de copti la minte. Accepta-l asa cum e el, si spune-i ca nu il placi ca sa stie omul. iar daca insista si vine la tine, vorbeste-i, dar ce este strict necesar, adica daca te intreaba ce faci, ii zici bine si atat, si daca nu mai zice nimic, pleci. daca te mai intreaba ceva raspunde-i sec si rece la orice intrebare si o sa se plictiseasca si nu o sa te mai bage in seama.

7 răspunsuri:
| slayer09 a răspuns:

Si uite asa copilaria nu mai e ce-a fost...trist sad

| Andra4862 explică (pentru slayer09):

Adică?

| ireallly1287 a răspuns (pentru slayer09):

Da...

| slayer09 a răspuns (pentru Andra4862):

In loc sa va bucurati toti copii de jocuri, de inocenta, de scoala, de orice altceva in afara de iubiti si iubite, astea lasati-le pentru mai incolo, va pierdeti o parte extraordinar de frumoasa din viata voastra pe energia iubitului, care o sa va darame mai tarziu, ca inca nu sunteti destul de copti la minte. Accepta-l asa cum e el, si spune-i ca nu il placi ca sa stie omul. iar daca insista si vine la tine, vorbeste-i, dar ce este strict necesar, adica daca te intreaba ce faci, ii zici bine si atat, si daca nu mai zice nimic, pleci. daca te mai intreaba ceva raspunde-i sec si rece la orice intrebare si o sa se plictiseasca si nu o sa te mai bage in seama.

Răspuns utilizator avertizat
| ireallly1287 a răspuns:

De ce ai vrea asta...

| Andra4862 explică (pentru ireallly1287):

Adică de ce aș vrea? E fix ca o fetiță

| boschetulintelept a răspuns:

Pai pur si simplu ii spui ca nu iti place de el, si va trece peste. daca nu te lasa in pace i zici mars odata sau zici la cineva sa se puna cu tine o sapt ca asa vada ala ca ai pe cineva si o sa o lase balta(sper)