Hai, ma acum daca dupa o materie ca religia te plangi, off. Eu nu invat nimic si am avut 10 la religie, nimeni nu isi invata, daca vrei sa fi sigura citeste acolo 5 minute din fiecare lectie (daca nu ai cere caietu unei colege) si gata, nu trebuie sa te strofoci atat.
DA, este adevarat! Doar ca mai exista o cale. daca esti de exemplu de religie Reformata poti sa-ti aduci note din alta parte si nu esti obligata sa faci ora de religie.Dar altfel cred ca e materie obligatorie. In orice caz, cred ca ar fi bine sa inveti pe Marti Nu vad sa fie atat de greu pentru ca sunt lucruri usoare..eu am ajung olimpica la religie si n-a trebuit sa invat mai mult de 10 minute pe zi Si ai putea sa-i spui ca te cam terorizeaza cu aceasta atutudine si ca pentru acele ore ai fost pedepsita oarecum prin absente si ca consideri ca e destul si ca nu mai ai nevoie de "predica" pentru ca ai platit pentru faptul ca ai fugit. Succes!:*
Ii Spui ca tu ai crezut ca ora de religie nu e asa de importanta ca si matematica sau romana sau alte materiisi ca nu se va mai repeta... mintindul ca te-ai apucat de carte