| AleAlexutza12 a întrebat:

DAU FUNDA! O prietena care are vreo 14-15 ani m-a rugat sa ii cumpar niste tocuri de la un magazin (chinezesc caci ea nu prea are timp ) Mi-e cam rusine sa merg sa ma uit la anumita pereche de pantofi sa aleg marimea si apoi sa merg sa o cumpar adica nu vor zice oamenii aia ca sunt prea mica ( am 12 ani ) sau cine stie ce or gandi sau ar putea sa imi spuna ceva vanzatoarea sau chestii de genu asta? Ar trebui sa ma simt prost? sad Eu sunt o persoana rusinoasa si timida.

Atata timp cat tocurile nu sunt pentru mine nu am de ce sa imi fac griji dar nimeni nu stie asta si si-ar putea crea tot felul de impresii sad

Răspuns Câştigător
| adrianaacb a răspuns:

Nu trebuie sa iti fie rusine sa cumperi o pereche de pantofi, nu conteaza varsta si stai linistita vanzatoarele nu o sa se gandeasca la nimic.Pe ele le intereseaza doar sa isi vanda marfa, nu cine o cumpara! Plus ca sunt niste pantofi, nu alt ceva (stii tu la ce ma refer). De exemplu o sa se gandeasca ca ii cumperi pentru mama ta, sora sau ii faci cadou cuiva. Nu ii asa mare scofala! Mergi la magazin si cumpara pantofii si nu mai fii rusinoasa ca toti suntem oameni si nu avem de ce sa ne fie rusine unii de altii! Bafta!

0 răspunsuri: