Pe mine perosnal nu m-ar deranja absolut deloc acest aspect! Acum depinde de fiecare cum gandeste,sunt multi omeni superficiali care nu pun pret pe adevarata valuare a omului! In opinia mea conteaza mult mai mult atitudinea/caracterul/personalitatea unei persone decat acest mic aspect! Stai linistita, cine te place, te place asa cum estiSucces
In niciun caz. In ziua de azi, o multime de fete poarta ochelari, multe dintre ele chiar isi pun din aceia fara dioptrii, doar pentru a putea purta ochelari. E ceva mai mult decat obisnuit si consider ca s-a trecut de mult peste perioada in care erai considerat "tocilar" sau altele de genul asta daca purtai ochelari. Este un fel e moda acum sa porti, chiar daca nu ai nevoie. Atata timp cat tu te simti bine cu modelul de ochelari ales si atata timp cat iti plac, nu este nicio piedica. Totul depinde de cum esti tu .
Nu are cum sa fie asta o piedica! daca fata e draguta, poate fi draguta oricum, cu sau fara ochelari! conteaza comportamentul... poate sa-i stea mai bine cu ochelari decat fara, zic! vrei sa-ti pui si tu ochelari sau ce? deci iti spus: ochelarii nu sunt un dezavantaj! sper ca ti-a fost de folos raspunsul meu :*:*:* pup si succes la baieti
Nu Un baiat ar trebui sa te placa pentru cum esti nu neaparat pentru cum arati Si nu-ti pierde incrddereaNu esti mai prejos ca nimeni :*Bafta la cucerit :X
Nu, nu este nicio piedica. Nu cred ca baietii ar dispretui o fata doar pentru ca are ochelari.
In cel mai rau caz, poti sa iti cauti si tu un baiat care poarta ochelari
12344fujbujh întreabă:
Idkrjek întreabă: