Nu crezi ca exagerezi?
Orice parinte isi face griji pentru copilul lui, si de aceea a reactionat mama ta astfel.Sunt si eu de acord ca poate a fost prea severa, dar asta doar pentru a te proteja.Nu trebuie insa la orice problema de acest gen sa spui ca te sinucizi, sau ca ai vrea sa sufere si ea.Ce ai face cand ai fi pusa in fata unei probleme grave? Eu zic sa te linistesti si sa incerci sa judeci lucrurile la rece.Intelege-o si pe mama ta, pentru ca sigur nu-ti vrea raul.
Hai ma lasi parca v-au murit toate rudele te sinucizi pentru un baiat care probabil ca nici macar nu te iubeste crezi ca maicata e proasta? Probabil ca asta crezi dar sa stii ca si ea a fost copil si nu vrea decat sa te protejeze. Vrei sa te doghezi vrei sa ramai gravida
? Cred ca e de ajuns sa te roage asa zisul iubit sa te dezbraci si tu te asezi si uin pat.Esti doar o simpla fata care nu stie pe ce lume traieste, nici macar nu stii cata rautate este pe lumea asta si cata ura au oamenii in suflet.Te rog sa ma iei in serios ai destul timp sa iti faci iubit mai bine invata si asculta de mama ta si mai lasane cu sinucisuu ca nu te sinucizi faci doar pe victima!