| Dya_2387 a întrebat:

Buna dau funda si voturi! Stiu ca am mai pus intrebarea asta dar as vrea si eu un nume prescurtat de la Diana sau Dyanna fara Dya.nu stiu ceva simplu si frumos! Mentionez ca sunt fecioara(zodia) si ca imi place culoarea mov, violet si negru tongue. cel mai bun raspuns primeste funda!

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Bună Dya! Şi...de ce ne spui culorile tale preferate şi zodia ta? Nu cred că are legătură cu prescurtarea numelui tău.
Oricum...Ai un nume destul de scurt; nu prea văd de ce ai nevoia de prescurtare, iar Dya sună chiar bine. Ar merge: Dina, Dany, Deni, Dini, Daya, Didi,...şi cam atât. Tot Dya mi se pare cel mai frumos. happy

3 răspunsuri:
| Alyra a răspuns:

GodlsLove: Eşti tare! Adică...nu ştiu cum de nu mi-a trecut prin cap numele Ana.

| Dianne_9377 a răspuns:

Si pe mine ma cheama Diana.Toata lumea imi zice Didii! Ador porecla asta love struck!(sau prescurtare) cum vrei sa o iei. Si Dianne suna bine, dar nu e prescuratre. Mai exista: dida. didilikaa... cum am alintaa uneori o prietena!

| Kannaaaaa a răspuns:

Didulina, Didilina, Didutza(asta e atat de dulce), Dodo, Didi, Ana, Anna, Dyna... sper ca te-am ajutat :*