| CruellaDeVill a întrebat:

Dau funda.Sunt in clasa a 8a si miercuri dau simularea la mate,si nu ma descurc mai deloc, mai mult de 3 sigur nu iau! Si nici nu stiu ce sa invat,mai ales la algebra nu stiu nimic pentru ca pana acum nu prea am invatat,si nici macar nu inteleg,daca nu stiu sa fac un exercitiu nu am pe cine sa intreb. Aveti idee ce ar trebui sa recapitulez? La geometrie pot invata teoremele, dar nu stiu sa le aplic.Care sunt cele mai importante? Dar la algebra? Va rog sa aveti in vedere ca pana acum nu am invatat nimic la mate straight face mersi,si daca n-aveti un raspuns folositor, nu mai raspundeti.

3 răspunsuri:
| Peaches a răspuns:

Uite aici subiecte si rezolvari pentru simulari evaluare nationala la mate:
www.mateinfo.ro/simulari-evaluare-nationala
Succes!
~Roxetta

| pitikDEn a răspuns:

Hi! poti sa-ti repeti intervalele procentele probabilitatile si proportiile la algebra si la geometrie drepte perpendiculare pe plan si drepte paralele pe plan si daca chiar nu sti cum se rezolva un tip de exercitii poti cauta pe net exercitii asemanatoare rezolvate pentru. a intelege. sper sa te fi ajutat.

| Gabrielaa04 a răspuns:

Asta e, daca nu ai invatat din timp sa nu te gandesti ca o sa prinzi tot pana miercuri. Stai calm, oricum nu se vor trece si mai urmeaza o simulare la care poti sa iti iei revansa, iar dupa simularea de miercuri te sfatuiesc sa iei niste ore de matematica.