| alecsutzza023 a întrebat:

Buna dau funda+vot

am 17 ani si nu prea ma pricem la ceea ce voi intreba eu. INCEP

Am o prietena se numeste Maria, are 15 ani si si-a inceput viata sexuala acum 2 saptamani. eii a facut neprotejat. iar acum pange incontinu si regreta. baiatul zice ca nu a terminat in ea. acum nu stiu. ultima oara i-a venit ciclu acum 5-6-7 saptamani. inainte de asi incepe viata sexuala, ei. ierii i-a venit iar ciclu. si ii este friga, zice ca a ramans insarcinata. dar nu stim sigur... la ginecolog nu se duce, nu are de unde sa ia atatia bani, si nici la parintii nu`i poate spune,"sunt instare so dea afara din caasa", daca i-a venit ciclu ce inseamna? va rog ajutor funda+vot...va rog

2 răspunsuri:
| IrinaVew a răspuns:

Eu zic sa vorbeasca cu un adult. inclusiv medicul de familie sau ceva de genu. si sa isi ia inima in dinti sa se guca la ginecolog cu familia... pana nu e prea tarziu. ai ei trebuie sa inteleaga. pana la urma e fata lor. sa se gandeasca bine la ce va face caci mai bine face avort decat sa pastreze copilul, cunosc si eu o fata tot asa a crezut k a ramas insarcinata. ea a si varsat. a spus parintilor si pana la urma s-a rezolvat. cu cat mai repede cu atat mai bine. ii urez bafta

| Ramypapushik a răspuns:

Eu cred ca nu a ramas dar cel mai bine e sa se duca la farmacie sa ia un test de sarcina sa vada daca e sau nu insarcinata straight face