| alexandrastietotul a întrebat:

Buna
Dau funda+vot
Am o prietena este in clasa a 10a are 15 ani jumate
Se tot ceart cu mama ei de ceva timp si nu o lasa sa faca nimic, si de craciun si revelion nu poate pleca nici unde ca nu o lasa mai are 2 frati dar sunt plecati din tara si nu o lasa fara ei
se cearta zilnic cu mama ei si isi doreste mult sa poata iesi si ea
Vrea sa plece de la mama ei are un iubit de 2 ani si se intelegfoarte bine el a facut multe pentru ea si nu ii place sa o vada suferind vrea sa o ia la ea acasa sa termine liceul linistita si sa plece din tara dupa terminarea a 12a clase alaturi de el
dar este minora ea a zis sa ma interesz eu deoarece nu are internet ea zice ca a auzit ca daca te duci la el si mama ta vine cu politia sa te ia poate sa te ea? daca tu zici ca nu vrei sa te duci ca vrei sa ramai cu iubitul tau? deoarece ea nu ii va da voie si apoi o sa aiba ea probleme nu poate incerca si sa riste doar sa stii daca se poate sau nu
Voi ce ziceti
dau funda +vot

4 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Pana nu e majora, mama are drepturi asupra ei, deci pana se va muta la el, legal mai dureaza.

| SpataruSilviu a răspuns:

Sa vorbeasca cu maicasa si sa ii spunabig grine ce mai nascut, daca tot ma chinui eu ti-am oferit fericire cand m-am nascut acum fama si tu fericita pe mine.(Stii imi place psihologia.)

| Fluture a răspuns:

Sa vorbeasca cu mama ei, sa ii explice ce simte si cum vede ea lucrurile. Comunicarea e cea mai buna solutie.

| passyon22 a răspuns:

In primul rand raportul dintre ea si mama ar trebui sa fie strans,comunicarea este cea mai buna solutie, trebuie sa incerce sa-i arate mamei ca n-are dreptate, sa fie lipicioasa, sa-i intre sub piele, in modul acesta va obtine ce-si doreste.Important e ca ea sa vb frumos si s-o respecte pe mama, daca nu exista un respect reciproc, n-o va lasa...Trebuie sa fie putin isteata si sa lase din orgoliu in cazul in care se cearta des..Cand fata o va impresiona pe mama fara-ndoiala o va lasa.Probabil mama o vede naiva ...Noi nu avem de unde sa stim ce comportament are