Buna. e trist ce spui.in primul rand calmeaza-te si gandeste totul la rece.el vrea mai mult, tu nu.te-ai gandit ca il stresezi fiind asa de geloasa si poate asta e motivul.de ce nu va spuneti totul in fata? spune-i ca vrei sa vorbesti cu el.fii curajoasa! decat sa fii trista si sa te iei dupa tot felul de sfaturi.mai bine vorbesti cu el si stii ce ai de facut.e bine sa fii geloasa, ii arati ca tii la el dar daca exagerezi nu mai e bine deloc.e f greu sa il uiti, te cred tocmai de aceea nu iti voi sp asta ci.iti voi sp sa nu-i mai acorzi atentie daca nu te mai vrea.nu poti sa intri cu bocancii in sufletul cuiva.si ink ceva.nu asculta melodii triste! ai grija si bafta
"dar cand il vad cu alta, parca imi baga cineva cutitul in inima, simt ca mor. ce sa fac sa nu mai fiu asa de geloasA?"
Aceeasi senzatie simteam si eu cand un baiat se ducea in banca la fata la care tineam si se juca cu ea sau o imbratisa.
Eu din experienta am trecut peste asta dupa un timp indelungat(adica undeva la cateva luni) singur, fara niciun alt ajutor.