| baby123 a întrebat:

Dau fundita big grin Voua vi se pare ca daca vorbesc mai mult cu baietii, ma joc carti cu baietii, baschet m-ar crede fetele ca sunt...(nu stiu nu gasesc cuvantul). Ele nu joaca carti, stau se duc la suc se machiaza in ore eu sunt o fata mai sportiva. Parca ma simt mai bine cu baietii decat cu fetele.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Aici nu realizam interviuri ca sa intri la servici.

| jeki45 a răspuns:

Fetele ar crede că ești băiețoasă. Și ce te interesează pe tine ce zic ele.Stai unde te simți mai bine.

| publikkul a răspuns:

Deci e bine ca te impaci cu baietii si sa stii ca daca o tii tot asa vei avea amanti happy. daca iti place tine-o tot asa! funda?

| Piㄨㄨy a răspuns:

Eu ma inteleg mai bine cu baietii decat cu fetele de cand ma stiu. Asa am fost inntotdeauna, dar nu stiu de ce... Poate pentru ca fetele sunt mai rele decat baietii(stii tu la ce ma refer...barfe,chestiihee hee ). Cand eram in clasa a7a am realizat ca trebuie sa stau si cu fete,nu doar cu baieti(desi ma intelegeam mai bine cu ei) si incet incet am inceput sa stau si cu fetele, am inceput sa ma machez si acum ma inteleg foarte bine si cu unele fete, dar si cu baietii. Mentionez ca si eu sunt o fire mai sportiva. Succes:*:* funda?puppy dog eyes

| my99heart a răspuns:

Eu la scoala stau in prima banca. banca din stanga(cea de langa mine) stau 2 baieti, cea din oblic sta 1 baiat, cea din spate baieti...doar colega mea de banca e fata si bancile de langa ea sunt ocupate cu fete, si colega mea de banca e cam nesimtita, dar in acelasi timp timida, dupa ce se suna ea nu vorbeste cu mine, deci eu vorbesc cu baietii mereu, si ma simt foarte bine, ca ma fac sa rad, mai facem glume pe seama copiilor... si fetele nu cred ca sunt baietoasa sau ceva de genu.
oricum nu trebuie sa-ti pese de ce spun alti...
P.S. si eu sunt mai sportiva
kiss

| PopStarInMyMind a răspuns:

Nu cred ca e o mare problema.Stai cu baietii daca te simti mai bine vcu ei.Si eu mi-as dori uneori sa stau cu baietii mai mult decat cu fetele pentru. ca ele barfesc foarte mult si cateodata ma satur.Eu stau cu cine am chef! Si asa ar trebui sa faci si tu!

| gfy a răspuns:

Corect corect, stai unde te simti tu bine. Nu-i baga in seama pe restul.

| gfy a răspuns:

A da, daca te iei dupa parerea prietenilor, peste cativa ani, o sa-ti para rau. Daca te ajuta cand ai probleme si te vor ca prietena, adica amica, (prietenii tai baieti), nu vad problema.

| KimBianca a răspuns:

Ce conteaza parerea lor? fa ce`ti place tie big hug
Si eu stau f mult cu baietii. sincer cei mai buni prieteni ai mei [exceptsie vara`mea care e fata] sunt baieti. si pot sa le zic chiar orice ca pot sa stau linistita ca nu se duce la vreun prieten sa ma barfeasca...
Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji.nu trebuie sa fi ca ele daca nu iti place. sincer colegele mele se imbraca si se machiaza ca niste cocalare. eu una ma imbrac cat mai lejer.si un makiaj care sa nu iasa in evidenta prea tare.si la scoala tot cu baietii stau mai mult.si nu `mi pasa ce cred alea. >big grin