| USERname_1596 a întrebat:

Dau funtitza!

Sunt intr`a 8`a si nu stiu ce liceu sa urmez in continuare!

Sunt pasionata de Matematica, Informatica, Desen(ma pricep sa shitez)(am 10 pe linie), Romana(doar literatura), la sport unele chestii acrobatice, imi place si franceza da` sunt varza cu engleza, Fizica varza si la chimie ma pricep cat de cat.
Da` n`am habar ce liceu sa urmez!

cineva mi-a recomandat liceul de litere, filosofia, dar as vrea mai intai sa stiu ce credeti ca mi s`ar potrivi si apoi daca puteti sa imi spuneti cu ce se ocupa cele mentionate de mine!happy

Mersi anticipat!

Dau funtita!

Răspuns Câştigător
| NuConteazăCine a răspuns:

Mate-info... Dar nu stiu daca esti sau nu din Bucuresti. Oricum, sunt 4 profiluri:
Mate-info (dai teza la mate, info, fizica/chimie/bio si romana)
Stiinte ale naturii (dai la mate, bio, romana, chimie/fizica)
Filologie (dai la romana, prima limba straina, latina, geografie/istorie)
Stiinte Sociale (logica - cls 9 psihologie - cls 10 economie -cls 11 filozofie - cls 12, romana, geografie/istorie, prima limba straina)
Si mai sunt liceele vocationale: muzica, actorie, sport...
Gandeste-te la ce te descurci mai bine si la ce cariera ai vrea sa urmezi in viitor. happy Succes :*

5 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Du-te la mate-info.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

La matematică-informatică. Se face mate, info si româna literatură bineînţeles(în licei numai literatură faci). Desen nu se mai face la liceu. Uite de exemplu şi eu sunt la matematică-informatică dar fac si ore de desen ca activitate extraşcolară pentru că îmi place foarte mult.Fizică se fac 3 ore la mate-info asta ar fi o problemă. Sau ai putea merge si la filologie bilingv franceză dacă îţi place. Însă nu o să faci decât 2 ore matematică şi o oră T. I. C.

| dyddyyyx18 a răspuns:

Mate-info. Simplu sau intensiv.
sau la un liceu de arte, la desen.
De unde esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfuuu avem aceleai gusturi... si eu la fel!
eu vreau la liceul prdagogic :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pfuuu avem aceleai gusturi... si eu la fel !
eu vreau la liceul prdagogic :X