Sa nu incerci sa-l faci din prima daca nu stii cum! Iti poti rupe oase de la coloana vertebrala sau chiar coloana, deci fii atent/a.Sa ai grija si poti pune un prieten/o prietena sa te ajute si sa te tina.succes
Pentru început încearcă să exersezi un pic acasă. În general cauza poate fi lipsa de antrenament care ţi-a putut afecta flexibilitatea coloanei. Mai încearcă acasă de câteva ori să-l faci şi o să vezi că până la urmă o să reuşeşti.
Succes!
Incearca sa accesezi aici, sper sa-ti fie de ajutor (totusi, daca nu ai elasticitate in coloana, nu reusesti o performanta in acest sens si te sfatuiesc ca nici sa nu te fortezi prea tare):
http://facultate.regielive.ro/......64381.html
Pe mine m-au tinut cateva colege si treptat treptat imi dadeau drumul adica nu ma mai prea tineau si asa am invatat sau roga pe cineva din familie
Eu am inceput cu pernele.Ma lasam pe spate pana ajungeam la perne, apoi, renuntam treptat la cate una pana mi-a reusit!
Nu ca nu poti nu vrei incearca pana reusesti...o sa vezi merge eu stiu si spagatul si sfoara si podul de sus si sa-mi duc piciorul dupa cap
Eu am inavtat sa fac podu tinandu-ma de perete si coborand usor usor.pana cand am reusit sa il fac singura
Si eu am avut aceeasi problema.. Incearca in pat.Pana la urma o sa reusesti. Poate chiar mai repede decat crezi.Apropo...Lasa-te incet pe spate, nu te arunca ca de pe casa [scuzati-mi cacofonia ]
Bine trebui doar sa te lasi usor la perete apoisa te ridici usor dar fa kunva sa ai peretele aproape de pat asa am facut si eu si era sa-mi rup gatul dupa aia dupa ce faci exercitiul ca peretele incearca sa pui o mana si apoi pe cealalta si dupa aia inceci sa-l faci fara nimic pur si simplu te lasi putin mai jos si pui amandoua mainile jos si vei reusi
Ne e greu sa faci podul de sus. iata cateva metode prin care poti reusi:
1. fa-ti in fiecare zi incalzirea pentru picioare maini si spate.
2. fa de 20 de ori podul de jos si stai de fiecare data cate 10 secunde la fiecare cu pauze de 30 de secunde intre poduri.
3. dupa 3-4 zile in care ai facut pasul 2 poti sa te arunci pe spate facand podul se sus dar foarte lent ca sa nu-ti rupi ceva.
MULTA BAFTA
Sall uite mai intai trebuie sa te incalzesti si incearca pe obiecte mai inalte eu asa am reusit
VulpeaDinUmbra întreabă: