| alexandrastietotul a întrebat:

Buna dau ufnda
ma numesc Alexandra
sunt de ceva timp intr-o relatie, tin enorm la prietenul meu ba chiar il iubesc i-am zis intr-o zii ca "esti totul pentru mine, te iubesc " si a zis ca nu-l iubesc doar zic asa, nu ma credecal iubesc, azi a fost cam rece cu mine, mi-s-a parut ca se indeparteaza, crede ca nul iubesc. vreau sa-i demonstrez cal iubesc, va rog mult. vi ce ati face? cum ia-ti demonstra sau cum ia-ti demonstrat persoanei de langa tine ca o iubesti? va rog mult. funda+vot...

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Hm, sa nu o faca pe interesantul si sa ceara mai mult! Ai grija ca sunt multi perversi! Adica ce ar vrea sa-i faci? Mai ales ca sustii si vad ca il iubesti mult nu? Baietii vor mult mai mult draga, ai mare grija cu el, e ceva dubios sa stii! Daca nu-i place cum il apreciezi si il iubesti sa caute alta daca nu o fi gasit-o de se comporta asa! Ai grija de tine da? pa.

2 răspunsuri:
| albastrualb77 a răspuns:

Da, probabil ca vrea altceva de la tine, nu te lasa pacalita de vorbele lui, ai o viata inainte si ai putea sa spui de ii de ori cele doua cuvinte dar persoanei care merita, mai asteapta, ai timp...

| Keity a răspuns:

Eu zic sa nu te strofoci asa tare pentru ca toti is cam la fel dar nah acum faci cum vrei tu si daca vrei sa ii dovedesti ca il iubesti cred ca ar trebui sa o faci cu timpu sa ii fi alaturi atunci cand ii este greu sa il faci sa isi dea seama ca iti pasa dar nu stiu din cate ai zis tu parerea mea este ca te insealasad