| funnygirl a întrebat:

Bunakissdc imi vine sa plang din aproape xce? inainte nu plangeam deloc dar acum pur si simpu nu mai pot...sunt ff stresata, nu inteleg c e cu minesad m puteti ajuta plscrying

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

O depresie de toamna si nimic mai multhee hee
Se recomanda socializarea cu manualele si cu oamenii. A doua, e optionalawinking

Elianna
| Elianna a răspuns:

Cred ca te paste o mica depresie! Ia masuri!

| Lora a răspuns:

Probabil ai nevoie de putina relaxare

| kattya96 a răspuns:

Da. Eu te pot ajuta. Si stii de ce? Pentru ca am avut si eu o perioada in care ma simteam la fel ca tine. Plangeam din orice chiar si din faptul ca eram singura acasa si nu era nici mama nici tata langa mine :)) stiu e un motiv cam absurd insa fiecare are cate ceva mai personal :). Deci eu m-am hotarat sa am o pauza mai lunga, adica scoala sa fie pe locul 2( chiar daca imi faceam temele repede si invatam cat de cat ), ma uitam mult la tv la filme amuzante si la ce mai gaseam, sau pe www.filme-online.org, ieseam afara daca aveam cu cine si ma jucam volei sau carti sau stateam pur si simplu la discutii, mancam seminte sau guma (ma ajuta mult, imi tinea de urat, ma plimbam, mai citeam din cand in cand si bine inteles dormeam bine si mult :).
O sa vezi ca o sa te ajute si o sa treci de perioada asta mai strsanta,
AI GRIJA SA NU LENEVESTI PREA MULT;) SI SUCCES! :)

| Cccccccccccccorina a răspuns:

Suferi in dragostehee hee? se poate si asta!