| And456 a întrebat:

De 1 mai, clasa mea rea sa mergem la pădure sa facem un gratar...
Eu as putea sa ma duc, tinand cont ca voi fi pe stop? Mi-ar placea sa merg dar imi e frica sa nu ma patez sau cine stie.
Voi ati mers vreodata la padure cand erați pe stop?
Ce ziceti, sa merg?

Răspuns Câştigător
| hilkevici a răspuns:

Desigur ca ar trebui sa mergi.Ar trebui sa ai grija sa folosesti un absorbant mai mare(daca inca esti mica si nu folosesti tampoanele), sa iti iai absorbante pentru orice eventualitate(daca il schimbi pe precedentu nu-l arunca in padure) si imbraca ceva negru in caz ca te patezi se obsearva mai putin. Evita miscarile ce necesita un efort mai avansat(dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa te distrezi). Doar ai grija si fii atenta, o sa vezi ca vei reusi. Funda?

8 răspunsuri:
| BroascaCuElice a răspuns:

Logic ca poti merge, du-te linistita, pur si simplu foloseste un absorbant care absoarbe bine

| Allexander07 a răspuns:

Vai... ce a ajuns tanara generatie, nu ai mama sa o intrebari chestile astea?
Cu atatea tampoane care mai de care, tie iti este frica ca "Te patezi"...

| aleee3 a răspuns:

Nu poti merge... te poate mirosi ursul. ai grija

| Elide a răspuns:

Nu o sa te patezi deloc daca îți iei tampon, și eventual să.ti iei blugi negrii sau orice altceva sa fie negru, dar presupun că vrei sa.ti iei pantaloni scurți sau fusta nu te.as sfatuii.

suntserios
| suntserios a răspuns:

S au inventat tampoanele, hainele inchise la culoare samd

| Violleta2022 a răspuns:

Nu vad nici un impediment sa mergi oriunde daca ai tampoane si te protejezi.
Ai grija sa-ti iei blugi negri sau cat mai inchisi si schimburi la tine, ca sa nu te stresezi.

| Adry05 a răspuns:

Eh, naiba. Iti pui un absorbant albastru ultra eventual de la Always si n-ai treaba vreo 5-6 ore minim.
Iti mai si iei unu cu tine de schimb pentru linistea ta.

| tro11face a răspuns:

Te imbraci in culori cat mai inchise, de preferabil negru, iar daca se intampla sa te patezi iti infasori un hanorac in jurul taliei(si el tot inchis de preferabil) si esti safe.