Fa in continuare exercitii, nu trece asa repede. Tare presimt ca maine voi avea parte si eu de febra musculara din cauza a tuturor exercitiilor facute astazi la sport
Fa un dus fierbinte si ia un paracetamol sau aspirina inainte de somn. A doua zi este ca noua.
Continua sa faci ca dureaza mult pana iti trece.eu am avut febra musculara la pulpele de la picioare si abia mergeam dupa o saptamana mi-a trecut.
Cu o aspirina a 2-a zi esti ca noua garantat! normal aspirina se ia inainte de a face efort dar merge si dupa! stiu din experienta,
Continua, continua, ca febra musculara trece peste minim 4, 5 zile
Fa in continuare exercitii ca sa nu ti se reduca masa musculara.
Succes!
Fierbe niste ceia de musetel si imbiba intr-un prosop si date pe zona musculara cu febra apoi fa o baie si pune in cada tot niste musetel si maine esti in viteza a -5a sa stii
! hai ca va pup ca caut intrebari ca vreau funditeee
\
Mai stai putin in sa se reprofileze muschi nu mai face exerciti de sport sau nu mai alerga si dupa 2 ZILE FA ate exerciti sa vezi dupa aceea da roade asa am avut si eu pup mi-a facut placere
Pai fa baie in apa calda calda nici chiar asa dar ca si baziunul de apa cald de la strand iti va trece eu am incercat nu te va mai durea dar poate o sa apara inapoi durerea