anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 2 zile sunt foarte trista dintr-un motiv prostesc.Sunt in clasa a 5 a si facem franceza cu un inger(dna de franceza e foarte foarte buna) dar e insarcinata in 8 luni (naste in mai) si chiar daca am facut abia 1 an franceza cu ea tin la ea foarrte mult si ieri am facut ultima ora cu ea. E tanara are 26 de ani dar eu cand ma gandesc ca pleaca imi vine sa plang. Ea vine inapoi in 2 ani dar... Ce as putea face sa nu mai fiu asa trista ca pleaca.Am plans si in ora cand ne-a zis.Eu sunt constienta ca pentru ea e o fericire un copil si ma bucur pentru ea dar tot sunt suparata ca pleaca.Cand m-a vazut ca plang mi-a zis sa nu mai plang ca ea inainte sa plece vine sa-si ia ramas bun de la noi, ganditi-va ce suflet mare si bun are! Mentionez ca nu pot merge la ea acasa deoarece sta la 20km distanta de mine.Ms mult. FUNDA pentru cele mai bune sfaturi.

3 răspunsuri:
| PufuleteRoz a răspuns:

Pai stii cum e... daca-l iubesti da-i libertate sau cum era proverbul, ma rog ceea ce vruiam sa spun e ca ar trebui sa ii organizati o petrecere de ramas bun ^.^sa aratati cat de mult o iubiti si asa se mai duce din tristete. :*

| adiutza a răspuns:

Ai putea sa ii ceri numarul de telefon si cand ti se face dor de ea sa o suni

| ioanaefatata a răspuns:

Eu stiu ca, cand un profesor / profesoara preda o materie perfect te atasezi de ea foarte mult ai putea sa o suni daca ai nr ei de telefon sa merge cu colegii sa ii faceti o vizita ` :X