anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 2 zile sunt foarte trista dintr-un motiv prostesc.Sunt in clasa a 5 a si facem franceza cu un inger(dna de franceza e foarte foarte buna) dar e insarcinata in 8 luni (naste in mai) si chiar daca am facut abia 1 an franceza cu ea tin la ea foarrte mult si ieri am facut ultima ora cu ea. E tanara are 26 de ani dar eu cand ma gandesc ca pleaca imi vine sa plang. Ea vine inapoi in 2 ani dar... Ce as putea face sa nu mai fiu asa trista ca pleaca.Am plans si in ora cand ne-a zis.Eu sunt constienta ca pentru ea e o fericire un copil si ma bucur pentru ea dar tot sunt suparata ca pleaca.Cand m-a vazut ca plang mi-a zis sa nu mai plang ca ea inainte sa plece vine sa-si ia ramas bun de la noi, ganditi-va ce suflet mare si bun are! Mentionez ca nu pot merge la ea acasa deoarece sta la 20km distanta de mine.Ms mult. FUNDA pentru cele mai bune sfaturi.sadsadcryingcryingcryingcryingcrying

Răspuns Câştigător
| ewgy a răspuns:

Gandeste-te k o sa fie alt profesor sau profesoara in locul ei, si ar fi foarte mandra de tine daca ai invata si ai fi cea mai buna la franceza cand se intoarcehappy nu cred ca este asta un motiv de a plange in viata o sa te lovesti de lucruri mult mai grele. profesoara ta de franceza pleaca pentru 2 ani, am pierdut pesoane dragi in viata care nu se mai pot intoarce si am mers mai departehappy
nu plange, nu ai de ce

1 răspuns:
| danytkd13 a răspuns:

Stai linistita....in a 7-a o sa vina inapoi..asa a fost si cu profa mea de geografie