anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 2 zile sunt foarte trista dintr-un motiv prostesc.Sunt in clasa a 5 a si facem franceza cu un inger(dna de franceza e foarte foarte buna) dar e insarcinata in 8 luni (naste in mai) si chiar daca am facut abia 1 an franceza cu ea tin la ea foarrte mult si ieri am facut ultima ora cu ea. E tanara are 26 de ani dar eu cand ma gandesc ca pleaca imi vine sa plang. Ea vine inapoi in 2 ani dar... Ce as putea face sa nu mai fiu asa trista ca pleaca.Am plans si in ora cand ne-a zis.Eu sunt constienta ca pentru ea e o fericire un copil si ma bucur pentru ea dar tot sunt suparata ca pleaca.Cand m-a vazut ca plang mi-a zis sa nu mai plang ca ea inainte sa plece vine sa-si ia ramas bun de la noi, ganditi-va ce suflet mare si bun are! Mentionez ca nu pot merge la ea acasa deoarece sta la 20km distanta de mine.Ms mult. FUNDA pentru cele mai bune sfaturi.cryingbroken heartsad

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei! Partea buna e ca se va intoarce. Gandeste-te cat de fericita este ea cand te-a vazut cat tii la ea. Nu trebuie sa fii trista. Vor trece repede doi ani si va fi totul ca inainte. ^^

5 răspunsuri:
| Lovelyix a răspuns:

Vor fi si alte profesoare poate mai bune. Pur si simplu, trebuie sa treci peste! Nu poti tine la ea mai mult ca la mama ta. Deci incearca sa te gandesti ca va veni cineva mai bun, si mai dragut! Iate cu altcineva de vorba si uita. bafta

| XoXo4you a răspuns:

Mă fata e doar o profesoara asta e oricum placa o dat si o data ce crezi e buna doar asa la inceput dar dupa aia se schimba

| MyMyutza a răspuns:

Nu mai plange! Poate va veni o profesora(profesor)la fel de bun si intelegator ca ea si priveste partea buna:Va naste un copil care, crescand si invatand de la mama sa va fi la fel de bun si intelegator.Merita sa fi trsta putin acum si sa fi fericita mai tarziu cand vei vedea cum infloraste o noua floare a bunatatii din persoana pe care tu o consideri un inger.

| Euuw a răspuns:

Ia-i un buchet de flori si fa despartirea aceasta mai frumoasa happy
gandeste-te ca doamna profesoara este fericita acum cu un nou membru in familie si nu are rost sa fii trista din cauza asta :* bafta>big grin

| dragalinarusu a răspuns:

O sa vie alta profesoara si atunci o sa te deprinzi cu ea si nu plinge... poti sa te duci sa o vizitezi cind va naste...