| Mayyyyyy a întrebat:

De 3-4 luni! visez cheatii care se intampla in uramatoarele zile:de exemplu :am visat-o pe o colega de scoala care era imbracata intr-un tricou :portocaliu simplu! A doua zi m-am intalnit cu ea si purta acelasi tricou! sau imi imaginez chestii si se intampla :mi-am imaginat o secventa! si in seara aceea s-a intamplat la un film urmarit de mama! sau cand spun ceva se intampla! Am aruncat un bidon in sus si am spus vezi ca se opreste si cade:asa s-a si intamplat imediat! sau stiu ce va urma! Si multe alte chestii! sunt prea ciudate si la inceput am spus ca sunt coincidente dar sunt prea multe! ce inseamna si ce sa fac? va rog ajutati-m si sa nu ma credeti nebuna!

3 răspunsuri:
| Mayyyyyy explică:

Mie mereu!

| cristinaserea a răspuns:

Si mie mi se intampla acelasi lucru happy si ma bucura pentru ca stiu ce se va intampla in ziua urmatoare spre exemplu am vb cu prietenul meu sa ne vedem ziua urmatoare sa vb ceva serios si seara am visat ca ne-am gasit in gradina publica si ca a venit cu fosta lui prietena. a doua zi ne-am gasit in gradina si venise cu ea crying si tot asa. nu ai nimic la multe fete ni se intampla cand suntem in al 9 cel sau in primul cer crying

| mimikafrumusika a răspuns:

Si mie mi se mai intampla uneori