| vikirikimiki08 a întrebat:

Buna. De 3 luni de zile vorbesc aproape zilnic cu un baiat doar prin mesaje pe insta, insa de curand i-am cerut numarul de telefon si el mi-a raspuns ca grabesc lucrurile si nu stie daca in gluma sau in serios si sa iau cu usurelul. Nu stiu ce sa mai fac..sincer mi s-a cam luat sa vb doar asa cu el( Adica in afara de pozele pe care le are eu nu stiu cum arata, nu ii stiu vocea)

Răspuns Câştigător
| Cinic a răspuns:

Ai grija sa nu fie vreun dubios. Poate este vunul insurat si cu copii. Daca vroia o relatie serioasa cu tine accepta din prima sa vorbeasca video si audio cu tine.

| vikirikimiki08 explică (pentru Cinic):

Ma mai gandesc si eu uneori la ce ai spus tu. Doar ca nu este asta cauza problemei. El pe la inceputul conversatiei mi-a spus ca a fost pe post de amant si posibil sa isi fii pierdut increderea. Plus ca daca voia aventura ceva actiona zic si eu..adica gasea timp. Cand il intreb spune mereu ca nu ii place sa trimita poze

| Cinic a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Nici eu nu am incredere in oameni in general. Dar nici nu imi este frica sa interactionez video/audio sau fata in fata cu oamenii. O alta posibilitate ar fi ca el sa iti fi trimis poze fake. Poate este mai neatractiv si a descarcat imagini cu barbati frumosi ca sa se asigure ca ai sa vorbesti cu el. Oricum mi-se pare foarte ciudata abordarea lui. Pana la urma decizia este doar a ta. Bafta!

Cica este timid? dar da o naibii de timiditate..pe masura ce vorbesti cu cineva mult timp devine o obisnuinta si se duce usor, usor timiditatea. Cert este ca pe la inceputul conversatiei incepuse cu mine discutii cu tenta sexuala apoi i-am zis ca nu imi place si nici ca a mai deschis subiectul de atunci. In rest avem descutii banale. Eu il iau cu dragul meu, amore si vad ca nu zice nici da, nici ba cand ii zic asa. Si oricum el are un program tare fain adica munca, sala, si doar in weekend are timp pentru el..de aici reise ca daca voia ne puteam vedea.

| Cinic a răspuns (pentru vikirikimiki08):

Pai cred ca tocmai ti-ai raspuns singura la intrebare. Nu cred ca vrea ceva serios cu tine. Sau te-a mintit cu absolut tot ce ti-a spus, inclusiv cu pozele trimise.

Posibil. Poate vede un refugiu sau doar sa mai treaca timpul atunci cand vorbeste cu mine.

7 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Am citit si conversatia de mai jos, munca sala ok dar asta nu inseamna ca e atat de ocupat incat nu poate vorbi la telefon, bag munca, antrenament de forta plus alergare si gatit sanatos si tot am timp, daca imi place de tine vorbim prin mesaje o saptamana sau cateva zile dar apoi iti iau numarul sau te sun video destul de repede si asta ar face orice barbat interesat sincer de tine, suna a printesa in fustita roz cand spune ca grabesti lucrurile hai sa fim seriosi laughing

Acum lasand gluma la o parte, te evita, femeile sunt mai subtile, noi barbatii mai directi, poate nu i-a convenit cand ai inchis conversatile cu tenta sexuala si si-a pierdut interesul, faptul ca a intrat direct in tema sexuala e un minus din start, sa o dam pe fata suntem oameni mari, daca totul decurge bine si te pui intr-o relatie oricum se ajunge la relatii sexuale avand in vedere ca vorbim de 2 adulti, nici unul virgin, in 2-3 saptamani oricum se intampla deci sanatos e sa dai de cineva care vrea sa te cunoasca pe tine in primul rand, sa iti descopere stilul de viata, caracterul, rutina, cum iti petreci timpul liber, modul cum privesti viata si ce energie transmiti, in schimb daca dai de un barbat care vede doar o bucata de carne in fata lui nu ai prea mult de castigat pe termen lung, consider ca acesta este scopul final, "pe termen lung", nu trebuie sa astepti explicatii in cuvinte de la el pentru faptul ca da inapoi, faptele sunt raspunsuri indirecte daca stii sa le citesti happy

| vikirikimiki08 explică (pentru MarianWLF):

Hei! Multumesc frumos pentru raspuns. Recitind de 2x tot ce ai scris iti dau mare dreptate