Ai pus mana pe lenjeria ta nu pe ***** ta oricum e o prostie... poti ramane insarcita doar in cazul in care ai avut un contact sexual neprotejat :c banuiesc ca nici nu se pune problema la tine de asa ceva deci stai calma...
Îmi pare rău că te deranjez, dar, ca să ţi-o spun direct: fată, e ceva tare în neregulă cu tine! Ţi-o spun în calitate de utilizator TPU.ro destul de activ. Personal, citesc aproape toate întrebările de la sectiunea ''Adolescenţi'' şi astfel am observat că pui tot felul de întrebări dacă ai rămas însărcinată sau nu când ai atins clanţa, sau că ţi-a venit ciclul de 4 luni... Pe şleau: NOUĂ NU NE PASĂ. Chiar nu ne interesează că ai tu menstruaţie şi nu ne mai freca la cap cu ''Help me! Pot rămâne însărcinată dacă am atins clanţa udă?''. Serios. Încetează. (Ia-o ca pe un sfat.) Seară frumoasă să ai!
Ai cont aici ca sa ajuti lume. Daca nu iti pasa, ce mai cauti aici?
Acesta este un site unde oamenii pun întrebări despre o problemă, despre o curiozitate, o nelămurire. Nu este vina mea că maică-sa nu o educă în această privinţă sau că nu se interesează singură ce înseamnă a rămâne însărcinată şi mai ales CUM (despre care fata asta nu ştie nimic). Ca un utilizator oarecare de pe TPU, m-am săturat să văd întrebări de acest gen. Interesaţi-vă, informaţi-vă, şi doar atunci când nu găsiţi niciun răspuns intraţi pe TPU!
Geo2969686 întreabă: