E mai degraba precautie decat timiditate.Persoanele in care ai incredere, daca chiar ti-au dovedit ca sunt de incredere sunt suficiente.Sa fi popular nu e chiar atat de simplu cum pare.Chestia asta are un pret destul de mare:pierderea identitatii.Cu cat te staduiesti mai mult sa fi altcineva cu atat te departezi de adevaratul tu.Si in plus, acum toti au tupeu.Chiar te intrebi daca mai exista persoane timide
Nu esti neaparat timida, esti precauta, nu trebuie sa fi foarte deschisa cu oameni pentru ca nu toti iti vor binele, e bine sa fi deschis cu cine merita ca sa nu ai parte de dezamagiri
Pai nu cred ca poti scapa. te-ai imbatat vreodata? cred ca atunci n-ai mai fi asa de timida si cred ca ai avea chef de viata. ai zis ca nu te simti bine cand ai tupeu si curaj, atunci numai incerca ceea ce nu poti fi
Din caracterizarea care ti-ai facut-o as putea sa jur ca esti nascuta in zodia capricorn Nu incerca sa te schimbi pentru ca cine te place te accepta asa cum esti.Eu zic sa fii tu insuti si este cel mai bine si doar asa o sa te simti in largul tau. :*
Emma0313 întreabă:
Beniamin122 întreabă: