| Stamel a întrebat:

De cand am mai crescut am o problema. Stiu ca trebuie sa am incredere in mama si ca ar trebui sa vorbesc cu ea despre ce mi se intampla, dar pur si simplu nu pot. De cele mai multe ori cand am vrut sa incerc m-am temut de reactia ei, asa ca am renuntat. Ne-am certat de mai multe ori si nu mai are incredere in mine, iar pe langa asta, ma urmareste pas cu pas pentru a afla lucrurile pe care nu i le spun. As vrea sa schimb situatia si sa fiu "prietena" cu mama, dar nu stiu cum. Ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| miculguraliv a răspuns:

Dupa parerea mea e cel mai important sa o ei de la capat cu mama, spune-i ca vrei sa discuti cu ea fara sa se enerveze si ai nevoie de sfaturile ei,e persoana cea mai importanta pentru tine si ca doresti sa comunici cu ea, purtati-va ca doua colege si nu ii ascunde nimic, spune-i cat de mult o apreciezi si ii accepti sfaturile ei.Mult succes.

| CrowKiss a răspuns:

Incearca sa ai incredere in mama ta, sa nu ti fie rusine de ea deloc. poate ca vrei s-o intrebi ceva ce tie ti se pare rusinos, dar pentru mama ta nu e mare lucru. sa nu crezi ca va rade de tine... Mama ta se va bucura ca ii ceri sfaturi si ca o ti la zi cu evenimentele ce ti se intampla. sper ca ti-am fost de ajutor

| tatiiianaa a răspuns:

Pai eu cred ca trebuie sa comunici mai mult cu ia si sa o ajuti asa o sa isi regaseasca increderea in tine happy nu stiu, poate nu va reacciona tare grav, depinde de ce vrei sa ii spui, dar mai bine ar fi sa ii dai vestea cand e calma si te porti bine cu iawinking succeess!

| angel09 a răspuns:

Buna! Ar trebui sa vb cu ea sa ii povestesti lucruri banale, lucruri care o amuza sa ii arati ca apreciezi ce face pentru tine.,, ma urmareste pas cu pas pentru a afla lucrurile pe care nu i le spun "de ce nu schimbi situatia povesteste-i tot ce vrea sa stie asa ea va fi mai linistita si va avea din nou incredere in tine iar tu te vei bucura de putina libertate stiind ca nu e tt timpul cu ochii pe tine.