Ana, (după numele de utilizator, sau cel real idk) chiar dacă nu cunoști matematică și chiar dacă nu vorbești la ore, un profesor nu-și poate numi elevii "copii cu handicap" și nici nu te poate avertiza că te va lăsa repetentă dacă nu vorbești, decât dacă vrea să fie zburată de la catedră în secunda doi. Te poate evalua în mai multe moduri, nu doar oral. Poate scris (că ai menționat că nu vorbesti la oră) ai reuși să rezolvi ceva. Și chiar dacă rezultatele vor fi la fel de slabe sau și mai slabe, te va puncta pe măsura cunoștințelor tale și atât. Fără vreo jignire, fară vreo amenințare, fară vreo privire critică sau vreo judecată. În caz contrar, există măsuri. Ca să nu mai spun că activitatea elevilor la oră reflectă profesionalismul și pregătirea profesorului. Încearcă să înveți, încearcă să prinzi încredere în tine, vorbește cu părinții tăi. Dacă dânsa arunca vorbe cu ușurință și-apoi pleacă acasă și-și vede de viață, poate ar trebui să știe că pe un copil îl poate afecta. Iar cu sănătatea emoțională nu-i de jucat, la fel cum nici cu cea fizică. Fară stres, frica e doar in capul nostru, nu există. Iar opinile unui om despre tine nu te definesc. Că știi sau nu știi matematică, nu te definește ca om nici atâta. Gânduri bune!
Multumesc mult! am dat test la istorie si aparent am luat 9, 60
Nici un profesor nu poate sa placa un copil puturos care nu vrae sa invete.
Asta nu-i o chestie personala ci una de scoala!
Pune mana serios pe carte si lucreaza zilnic ore in sir, ca sa recuperezi ceea ce nu stii, daca vrei sa nu ramai corijenta sau repetenta, fiindca nu inveti la mate.
Din pacate, ministerul invatamantului nu permite transferurile la alte scoli daca esti corijenta sau repetenta.
Nu poti sa faci mai multe lucruri deodata. Nu lua totul la modul personal. Da-ti toate silintele in tot ceea ce faci. Schimba-ti anturajul daca nu te ajuta sa te dezvolti. Comunicarea in familie e un lucru foarte important. Sanatate si succes!