| Ingridd22 a întrebat:

De cand ne-a adus rezultatele la teza de la romana nu ma mai inteleg mai deloc cu parintii(am luat 8). In fiecare zi ma fac proasta si spun ca sunt fitoasa si ca mie nu imi sta capul decat la baieti si cu scoala cica nu am nicio treaba(am numai note de 10, 9 cateodata 8). Cu sora mea ma inteleg extrem de bine si am rugat-o sa le spuna parintilor sa nu se mai comporte asa urat cu mine( ea se intelege super cu parintii) si parintii mei i-au spus ca sunt o tampita si sa ma ia dracu`! Inainte de panarama asta de teza parintii mei si sora erau cele mai scumpe si importante persoane pentru mine. Acum simt ca s-a prabusit ceru` peste mine. Vreau sa ma omor. Da` nu stiu cum. Adica sa nu doara.straight face

3 răspunsuri:
| TiffanyღBJ a răspuns:

Nu mai vorbi prostii, cum sa te omori din cauza asta? Parintii tai sunt cam duri cu tine, totusi 8 este o nota buna si in rest ai note f bune. Nu te mai gandi la moarte, problemele astea vor trece, o sa vezi. Capul sus! happy

| sniper2998 a răspuns:

Taci dracu cu omorul tau! eu am luat o nota ca dracu si mama m-a certat, atat! EI I-AS LUA LA BATAIE PE PARINTII TAIstraight face

| Nayuky a răspuns:

Nu trebuie sa te sinucizi..sunt ei niste parinti rai..pentru ca nu ar trebui sa iti arate ca te iubesc numai atunci cand ai note mari..incearca sa vorbesti cu ei deschis, iar daca nu, cere ajutorul psihologului de la scoala.Aici parintii tai sunt problema, nu tu.
Succes^.^