| Iuliafta a întrebat:

Buna,de ieri seara mă doare burta groaznic și mi-e pofta de diverse lucruri și am diaree. Faza-i că nu mai pot de durere și abia ce pot sta întro poziție, m-am mai uitat pe internet și zice că se poate să-mi vina mentruatia, fac luni 12 ani. Asa o fi?

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Vorbeste cu mama sau bunica ta si vor sti ele ce sa-ti dea.

| dullcat a răspuns:

Buna.In primul rand, vorbeste cu mama ta sa te linisteasca si sa-ti explice ce si cum. Apoi, ia ceva pentru durere: Nurofen sau Nospa.Iar pentru diaree, la fel, poti lua ceva de la farmacie sau pur si simplu poti manca banane, orez sau poti bea ceai de menta. Citeste aici https://www.doc.ro/sanatate/regim-in-diaree-alimente-permise-si-interzise

| Iuliafta explică (pentru dullcat):

Da degeaba acum mi-a venit în seara asta menstruația?

| dullcat a răspuns (pentru Iuliafta):

Pai exista farmacie de garda in fiecare oras, deci gaseai deschis sa cumperi ce e nevoie, sau mai bine spus sa cumpere altcineva pentru tine. Ai vorbit cu mama ta? Data viitoare cumpara preventiv pastile pentru durere(vreo 3-4 cu termen de valabilitate un pic mai lung), caci astea trebuie sa existe in orice locuinta.Valabil si pentru absorbante, nu astepta pana in ultima clipa sa cumperi tot ce ai nevoie in aceasta perioada a lunii.

| Iuliafta explică (pentru dullcat):

N-am idee cum să-i spun nave o relație mama-fica prea strânsă și mie rușine săi zic