Pai prima ta greseala a fost faptul ca l-ai lasat sa vada ca suferi. mai ales ca un baiat cand fete ca o fata sufera dupa el profita. trebuie in primul rand nu sa il respingi ci sa ii arati ca nu esti disperata sau moarta dupa el. nu sa il faci gelos ci doar sa ii demonstrezi ca poti trai fara el.si ca nu te poate avea oricand ( nu ma refer la sex) tine-l la respect ca sa zic asa. si incearca sa il ataci arata-i ce-a pierdut.si gandeste-te ca tipu poate e doar un afemeiat. ce-a mai mare greseala a fost ca i-ai spus prietenului lui.sunteti fete cum puteti face greseala asta?
Iti spun eu asa mi s-a intamplat si mie iesim suntem buni prieteni si la urma pak te intraba daca vrei sa fii iubita lui. daca vei accepta faci o mare problema deoareke stati impreuna sunteti ff indragostiti si etk mie mi s-a intamplat exacta la fel dupa ce am stat cu el 2ani a inceput sa scoata tot felul de tameni ca m-am culcat cu el ca nu stiu ce... acum depinde de baiat. sper sa va intelegeti. sper ca ai inteles si ca te-am ajutat