| Dede_6776 a întrebat:

de cateva luni prietena mea se poarta foarte ciudar, face pe suparata din orice, facem numa cum vrea ea tot, etc. toate acstea din cauza unei foste prietene de-a ei. Fata aia i-a bagat in cap toate prostiile chiar prietena mea mi-a spus de ex ce ii spunea(Nu il lasa pe el sa te conduca, fa pe suparata tinel tu pe el sub papuc nu el pe tine) si altele...nah si dupa un timp a realizat si prietena mea ca acea "prietena" a transformato intr-o.nu stiu nici cum sa ii spun, in prezent nu mai vorbesc intre ele. I-am spus de atatea ori sa se poarte normal atata timp cat ii arat respect si ma port frumos cu ea dar nu mai e cum era inainte sa ii spuna fata aia toate prostiile ei de tampita. Ce sa fac sa fie ca la inceput? sa uite de prostiile alea...parca si-a pierdut din interes de cand s-a intamplat asta. Ce sa fac ajutati-ma fetelor, baieti oricine ce pareri aveti?, sa nu mai fie asa, cu prostiile astea de mofturi si fite care nu le avea, dintr-o data de cand cu aia ce i-a bagat in cap. (Dau funda pentru cel mai bun raspuns) Va multumesc tuturor! ( sunt cu ea de 1 an si 2 luni, toate se intampla de acum 3 4 luni de cand a fost faza aia).

1 răspuns:
| FunkyPeach a răspuns:

Cea mai simpla cale. iei o arma si-i da-i o gaura la aialaughing a 2-a varianta. vezi sa nu se taie. sa nu fie emo.etchappy stii. i-ar fi putut baga chestia asta in caphappy referitor la cum sa o aduci la normal. incearca s-o faci sa-si aminteasca de vremurile bunehappy sigur isi va aminti ce bine era cand v-a distratihappy daca mai vrei ceva nu ezita sa ma cautihappy urban_style_guy