| Lexusssh a întrebat:

De câteva luni vorbesc cu un tip, are 18 ani și e relativ imatur. Ideea e ca tot a batut apropo uri cum ca să fim împreună, unele subtile altele mai puțin. Acum câteva zile m-a întrebat dacă știu ce vrea de Crăciun, și a zis ca ma vrea pe mine. Am profitat de ocazie și am zis ca și eu îl vreau pe el. Partea interesanta a urmat după, ca a început sa răspundă rar la mesaje sub pretextul ca are treaba, sa dea seen, și parca sa fie mai sec. Nu știu ce sa fac, cum sa acționez, nu sunt obsedata de el și nici nu am fost, pot fi chiar indiferenta... Dar mi se pare foarte ciudat ceea face. Am și o suspiciune, eu sunt model și s-ar putea sa ma vrea de fapt doar pentru cum arat... Voi ce ziceți?

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Imatur, asta este tot ce pot spune. "Voi ce ziceți?" Omul caută atenție. "Acum câteva zile m-a întrebat dacă știu ce vrea de Crăciun, și a zis ca ma vrea pe mine." Nu îți poți imagina ce cringe mi-am luat la faza asta. Cred că vomit masa de Crăciun. Replici de puștani de 14 ani în călduri.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate e copil si arata ca unu de 18 - un ciudat pot zice ca e

| Adry05 a răspuns:

O fi flirtat din plictiseală sau i-ai zis ceva ce l-a deranjat

| ShaOfHatred a răspuns:

You wanted to play him but he started playing you instead.
Well, e imatur, dar dacă știai că e așa și te deranjează, de ce mai continuai să vorbești cu el?
Anyway, ignoră-l sau fii rece până reîncepe el să fie interesat. Apoi îl ignori iar ((=

| DenisAurelian a răspuns:

Cam asa pare, cauta pe altcineva mai bine, te faci de ras numa daca te lasi cucerita asa usor de orice fraier.Un tip matur nu face faze d-astea