| forever4u a întrebat:

.De cateva seri visez ca ma mut in alta casa si mi s-a spus ca daca am zisat ca ma mut in alta casa imi moare mama.voi ce credeti ca inseamna?

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

Nu-ti face tu griji.Astea sunt doar superstitii. Daca ar fi sa se intample ceva cu adevarat rau insusi Dumnezeu ne-ar arata semne.Visele sunt gandurile tale amestecate de dinainte de culcare impreuna cu cele din viata de zii cu zii.Nu ne putem controla visele insa putem sa nu ne gandim la acel lucru si acesta va inceta sa mai apara in visul nostru.Mi s-a spus cand eram mai mic ca daca visezi pe cineva cazand de pe o stanca acealei persoane ii se intampla ceva rau.Asa am visat acum 1 an si acea persoana si-a facut un prieten nouhappyNu cred ca aceste superstitii sunt reale. Poate doar povesti pentru a ne speria sau pentru a ne indeparta de un alt lucru.In general superstitiile sunt inventate pentru a tine o persoana la distanta de ceva anume.In general pentru a proteja pe cineva. Faza cu spartul oglindei 7 ani ghinion baliverne. Poate sunt spuse de catre parinti pentru a nu se juca cu oglinda si a nu se taia.Sau trecutul pe sub o scara. Posibil sa cada scara pe ei, etc.Parerea mea.Si sunt 100%sigur ca am dreptate! Bfthappy